STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα ακόμη πρόστιμο θα κληθούν να πληρώσουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ μετά τις αποφάσεις του πειθαρχικού οργάνου της Super League για τη συμπεριφορά των οπαδών των δυο ομάδων στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Μόνο οι υποθέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ εκδικάστηκαν την Παρασκευή από το πειθαρχικό όργανο της Super League με τις δυο ομάδες να τιμωρούνται με πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στους αγώνες με Βέροια και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 28ηςαγωνιστικής. Αναλυτικά :

A) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/670222 από 5/4/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/4/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/4/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

* Οι υπόλοιπες υποθέσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Photo Credits: Action Images

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ