STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμο σε Αστέρα, Μποροβήλο και Πανιώνιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με πρόστιμο τον Πανιώνιο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και τον Αστέρα για τη συμπεριφορά του Δημήτρη Μποροβήλου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Με πρόστιμο ύψους 5.750 ευρώ τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ ο Αστέρας κλήθηκε να πληρώσει 5.000 ευρώ και 5.000 ευρώ ο Δημήτρης Μποροβήλος για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 7ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δ. Μποροβήλο (Διευθύνοντα Σύμβουλο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD) στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δ.Μποροβήλου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ. Μποροβήλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: "Βάσει των αναφερομένων στο από 14/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2073421 από 16/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ