STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμο για τέσσερις ΠΑΕ της Super League

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Αστέρα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους σε αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής.

Ακριβά θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ την παρουσία των φιλάθλων του την Κυριακή (12/2) στην Ξάνθη καθώς το πειθαρχικό όργανο της Super League τον τιμώρησε με πρόστιμο 26.000 ευρώ.

Επίσης με πρόστιμο τιμωρήθηκαν Πανιώνιος, Αστέρας και Ηρακλής ενώ οι "κυανέρυθροι" τιμωρήθηκαν με πρόστιμο και για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με την Ξάνθη.

Δείτε τις ποινές και το δελτίο Τύπου της Super League:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 13/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 13/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 11/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 4832/17/308632 από 13/2/2017 έκθεση της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 11/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 11/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της:χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ:«Βάσει των αναφερομένων στο από 12/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 12/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:συνολική χρηματική ποινή είκοσι έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 19η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 5/2/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 5/2/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 2032/17/263890 από 7-2-2017 έκθεση της αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ