STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League Σουρωτή τιμώρησε με πρόστιμο τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης αντίστοιχα.

Πρόστιμο επιβλήθηκε στις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις με Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία αντίστοιχα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Οι "κιτρινόμαυροι" καλούνται να πληρώσουν 12.000 ευρώ, ενώ το "τριφύλλι" 4.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 4ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: "Βάσει των αναφερομένων στο από 17/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 17/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 17/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 17/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/1866340 από 19/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ