Προς έκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για τηλεοπτικά και ποινή υποβιβασμού

Super League, ΔΣ

Προς έκτακτο Δ.Σ. στη Λίγκα για τηλεοπτικά και ποινή υποβιβασμού

Ο Παναθηναϊκός κι οι άλλες που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη προσπαθούν να βρουν λύση για να ανατραπεί η ποινή υποβιβασμού, ζητώντας έκτακτο Δ.Σ. για την ερχόμενη εβδομάδα.

Οκτώ ομάδες της Super League δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και εκπέμπουν SOS. Γι' αυτό άλλωστε πήγαν στον Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να του εκφράσουν τις ανησυχίες τους και να του κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και το θέμα με την ποινή σε περίπτωση που δεν πάρουν οι ομάδες άδεια και στόχος είναι να ανατραπεί αυτή η απόφαση. Έτσι, λοιπόν, θα ζητήσουν έκτακτο Δ.Σ. μέσα στη μέρα για την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει συμπαίκτες τις υπόλοιπες ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη.

Σε αυτή την περίπτωση, το "τριφύλλι" θα μπορεί να βρει στο πλάι του ομάδες που είχαν ψηφίσει εναντίον του, δηλαδή να μην αλλάξει ο κανονισμός για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια. Τουλάχιστον τρεις έχουν ψηφίσει αρνητικά και μπορεί να αλλάξουν άποψη και να βρεθούν στο πλάι του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε ότι για να αλλάξει η ποινή, θα πρέπει να ψηφίσουν υπέρ τα 3/4 επί των παρόντων, επομένως το "τριφύλλι" θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να σώσει την παρτίδα. Εν αναμονή, λοιπόν...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

Με ποιους φανταστικούς ήρωες θα πίναμε μπύρα (και με ποιους όχι)

Με συντροφιά μια μπύρα στο χέρι, οι συντάκτες του PopCode τα λένε με τους αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24