STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Προπονητές: Δεν βγάζουν πια ούτε τον Σεπτέμβρη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΑΣΙ
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΧΑΣΙ EUROKINISSI

Πριν λίγα χρόνια η κρίσιμη ημερομηνία για έναν προπονητή σε ομάδα Super League ήταν η... 28η Οκτωβρίου. "Ποιος θα βγάλει την παρέλαση" λέγαμε... Τώρα πια οι ομάδες απολύουν τεχνικούς πριν ακόμα βγει ο Σεπτέμβριος.

Τα προηγούμενα χρόνια η κρίσιμη ημερομηνία για τους προπονητές των ελληνικών ομάδων σχετικά με την παρουσία τους στον πάγκο ήταν η 28η Οκτωβρίου και πάντα η έκφραση που συνόδευε έναν προπονητή που δεν ξεκινούσε καλά στον πάγκο μιας ομάδας ήταν "Αυτός δεν βγάζει παρέλαση".

Πλέον όμως οι ελληνικοί σύλλογοι όπως αποδεικνύεται και στην πράξη έχουν περάσει ήδη σε... άλλο επίπεδο καθώς ήδη πριν ακόμα εκπνεύσει ο Σεπτέμβριος και μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές, καταγράφονται επτά απολύσεις από πάγκους ομάδων Super League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έδιωξε πρώτος τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, η ΑΕΛ έχει ήδη προβεί σε δυο αλλαγές προπονητή με τον Τζάκι Ματάισεν να έχει ως τώρα το μικρότερο χρονικό διάστημα παραμονής σε μια ομάδα, μόλις 11 μέρες. Στα ματς της 5ης αγωνιστικής τρεις προπονητές έχασαν τη θέση τους: Ακης Μάντζιος από τον Απόλλωνα, Μπέσνικ Χάσι από τον Ολυμπιακό, Τζάκι Ματάισεν από την ΑΕΛ.

Και όλα αυτά ενώ τον Σεπτέμβριο υπάρχει μια ακόμη αγωνιστική, η έκτη, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται και απ' αυτή να προκύψουν απολύσεις...

Δείτε συνολικά τον πίνακα με τους επτά προπονητής που έχουν αποχωρήσει και τους διαδόχους τους όπου αυτοί έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής.

ΟΜΑΔΑ ΕΦΥΓΕ ΗΡΘΕ
ΠΑΟΚ ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΑΕΛ ΠΑΟΥΣ ΜΑΤΑΪΣΕΝ
ΑΕΛ ΜΑΤΑΪΣΕΝ -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΣΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ -
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ