Πρόεδρος Super League για πανό κατά Σαββίδη: "Εμετός, αηδία, θλίψη"

Ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος, εξέφρασε τη θλίψη και την οργή του για το χυδαίο πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη στο "Γ. Καραϊσκάκης" κατά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος, με γραπτή του δήλωση εξέφρασε την αηδία, τη θλίψη και την οργή του για το πανό που αναρτήθηκε, καταδίκασε το συμβάν και κάλεσε "όσους διατηρούν τα λογικά τους για να σώσουμε ο, τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας".

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ:

"Πληροφορήθηκα τη μετάφραση του πανό που αναρτήθηκε στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον πρόεδρο της ΠΑΟΚ ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη και τα μέλη της οικογενείας του.

Εμετός, αηδία , θλίψη , οργή. Οι λέξεις αδυνατούν να ανταποκριθούν γιατί οι λέξεις αποτυπώνουν λογική. Και από κάθε τέτοια ενέργεια, οποιονδήποτε κι αν αφορά, οπουδήποτε κι αν γίνεται, οποιοιδήποτε κι αν την κάνουν, η λογική έχει εξαφανισθεί.

Σκοπός της δήλωσής μου αυτής δεν είναι μία ακόμη ατελέσφορη φιλολογική καταδίκη ενός συμβάντος που ανήκει στη σφαίρα του παραλόγου. Μία σφαίρα του παραλόγου που και η ίδια η ΠΑΕ προς τιμήν της καταδίκασε.

Απευθύνομαι σε όσους ακόμη διατηρούν τα λογικά τους για να σώσουμε ο,τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας. Όσο υπάρχει καιρός…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Χυδαίο πανό κατά της οικογένειας Σαββίδη στο "Καραϊσκάκης"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24