STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόεδρος Super League για πανό κατά Σαββίδη: "Εμετός, αηδία, θλίψη"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος, εξέφρασε τη θλίψη και την οργή του για το χυδαίο πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη στο "Γ. Καραϊσκάκης" κατά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ένα χυδαίο πανό, με το οποίο εύχονταν... θάνατο στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του, ανήρτησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" οπαδοί του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος, με γραπτή του δήλωση εξέφρασε την αηδία, τη θλίψη και την οργή του για το πανό που αναρτήθηκε, καταδίκασε το συμβάν και κάλεσε "όσους διατηρούν τα λογικά τους για να σώσουμε ο, τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας".

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ:

"Πληροφορήθηκα τη μετάφραση του πανό που αναρτήθηκε στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον πρόεδρο της ΠΑΟΚ ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη και τα μέλη της οικογενείας του.

Εμετός, αηδία , θλίψη , οργή. Οι λέξεις αδυνατούν να ανταποκριθούν γιατί οι λέξεις αποτυπώνουν λογική. Και από κάθε τέτοια ενέργεια, οποιονδήποτε κι αν αφορά, οπουδήποτε κι αν γίνεται, οποιοιδήποτε κι αν την κάνουν, η λογική έχει εξαφανισθεί.

Σκοπός της δήλωσής μου αυτής δεν είναι μία ακόμη ατελέσφορη φιλολογική καταδίκη ενός συμβάντος που ανήκει στη σφαίρα του παραλόγου. Μία σφαίρα του παραλόγου που και η ίδια η ΠΑΕ προς τιμήν της καταδίκασε.

Απευθύνομαι σε όσους ακόμη διατηρούν τα λογικά τους για να σώσουμε ο,τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας. Όσο υπάρχει καιρός…".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ