STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Pre game: Παναιτωλικός - Ατρόμητος
Κουτρομάνος Ναπολεόνι INTIME SPORTS

Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων, την "προϊστορία" και δείτε τα περσινά μεταξύ τους ματς (VIDEOS).

Ποιος θα το περίμενε. Παναιτωλικός και Ατρόμητος αγωνίζονται την Δευτέρα σε ένα ματς για την... παραμονή! Οι περιστεριώτες βρίσκονται δυο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ τα "καναρίνια" έχουν ένα μαξιλαράκι πέντε βαθμών.

Όπως καταλαβαίνετε νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι σημαίνει και ηρεμία. Ας δούμε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 19:30 ( Sport24.gr, NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Ακριβός, Απτόσογλου (Αθηνών)

Τέταρτος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Super League.

Ας ξεκινήσουμε με τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει προβληματάκια στην άμυνα κυρίως, αφού εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κιβρακίδης, ο τραυματίας Εμπόου και ο Σωκράτης Φυτανίδης. Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει όλα τα μεσοεπιθετικά του "όπλα".

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Μπρίτο, Μπίτολο, Μπ. Στόιτσεφ, Γκαρσία, Γοδόι, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Λημνιός, Μαρσελίνιο, Μπάλλας, Μπαστακός, Ναπολεόνι, Μ. Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο.

Πάμε και στον Παναιτωλικό. Ο Γιάννης Ματζουράκης έχει κι αυτός πονοκεφάλους. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ουάρντα, Μάκος, Ντιέγκο Μπεχαράνο και Καμαρά. Μένει να δούμε πως θα καλύψει το κενό του Μάκου ο έμπειρος τεχνικός.

Αναλυτικά η αποστολή: Ντάνι Μπεχαράνο, Χαντάκιας, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Στεφανάκος, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Πάουλο.

Η παράδοση στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο έχουν γίνει 12 παιχνίδια, μεταξύ των δύο ομάδων, σε όλες τις διοργανώσεις (Α', Β', Γ' Εθνική και Κύπελλο). Ο Παναιτωλικός έχει 4 νίκες, ενώ ο Ατρόμητος απέσπασε 5 ισοπαλίες και πανηγύρισε 3 νίκες. Σε 5 παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα, οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και 3 ισοπαλίες.

Τα περσινά παιχνίδια

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ