STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: Ηρακλής - Ατρόμητος

Pre game: Ηρακλής - Ατρόμητος
Ηρακλής οπαδοί INTIME SPORTS

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ατρόμητο στο "Καυτανζόγλειο". Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων και την "προϊστορία".

Μετά και τα α ποτελέσματα του Σαββατοκύριακου για την 9η αγωνιστική της Super League η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ατρόμητο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά το βαθμολογικό πίνακα. Ο Γηραιός είναι μόλις ένα πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και την Καλλονή, ενώ ο Ατρόμητος, που έχει ως στόχο τα πλέι οφ, μόλις τρεις.

Ο χαμένος την Δευτέρα... χάνεται και αναφερόμαστε φυσικά στους προπονητής που βρίσκονται υπό πίεση. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Ηρακλής - Ατρόμητος 19:30 ( NS1Sport24.gr, Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: "Καυτανζόγλειο"

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος: Φώτιος ΦΩτιάδης (Καστοριάς)

Παρατηρητής: Ιωάννης Τσαχειλίδης (Πειραιά)

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Ατρόμητο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου εκτός από την κακή κατάσταση έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες. Εκτός έμειναν οι Μαρσελίνιο(-δεν υπολογίζεται), Φυτανίδης, Μπάλλας, Ουμπιδες, Κιβρακίδη και ο Εμπόου. Στα καλά νέα η συμμετοχή του Ναπολεόνι που δείχνει όλο και καλύτερα.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Κούρος, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μπρίτο, Θεολόγου, Νάτσος, Μπαστακός, Λημνιός, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ.

Συνεχίζουμε με τον γηπεδούχο Ηρακλή. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκρυβε εκπλήξεις στις επιλογές του, αφού άφησε εκτός τους Στάμου, Μπουλούτ και τον Καρλίτος. Μένει να δούμε αν θα του βγουν οι επιλογές. Πάντως ο Χαντί είναι πιθανό να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Μακρής, Κυριακίδης, Πασάς, Κάσσος, Χαντί, Ρομάνο, Περόνε, Λουκίνας, Βέλλιος, Τσιλιανίδης.

Η "προϊστορία" της αναμέτρησης

Σε 9 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής μετράει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Η μοναδική νίκη του Ατρόμητου σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2007, με σκορ 2-3. Όλα αυτά πάντα για το πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ