STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Pre game: ΑΕΚ - Πανθρακικός

Pre game: ΑΕΚ - Πανθρακικός
Ποτουρίδης Μελίσσης Μπουονανότε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αυλαία της 26ης αγωνιστικής πέφτει με τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό. Διαβάστε τα τελευταία νέα των δυο ομάδων, την παράδοση και δείτε τι έγινε στο ματς του πρώτου γύρου (VIDEO).

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η ΑΕΚ αγωνίζεται Δευτέρα και μάλιστα φιλοξενεί τον Πανθρακικό που έχει πολλές απουσίες, οπότε αναμένεται εύκολο απόγευμα για τους φίλους της Ένωσης.

Βέβαια, οι "κροκόδειλοι" δεν θα πουλήσουν φθηνά το... τομάρι τους, οπότε το παιχνίδι αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΑΕΚ - Πανθρακικός 19:30 (Sport24.gr, NS1 και Sport24 Radio 103.3)

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας

4ος: Γιώργος Φούκαρης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Δημήτριος Μπέγκος (Αργολίδας)

Δείτε ΕΔΩ τον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα της Super League

Ξεκινάμε με τον φιλοξενούμενο Πανθρακικό. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει πολλά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Μεχία, Ροτζέριο, Χαβίτο, Νικόλτσης, Γιούδας, Ζδράβος, Ρούσσος και ο τραυματίας Τζάνης, όπως και ο Μπαλούφο που αποχώρησε από την ομάδα. Στα καλά νέα η επιστροφή των Μελίσση, Χρήστου και Χασομένη.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης , Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Χρήστου, Λαδάκης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Φωτάκης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Χασομέρης, Ίγκορ.

Πάμε και στην γηπεδούχο ΑΕΚ. Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά από καιρό πήρε μαζί του τον "Μάκη" Κρισάντους, όπως και τον πιτσιρικά Βλαχομήτρο. Εκτός για την Ένωση είναι οι Ντιντάκ Βιλά, Μπαρμπόζα, Βάργκας, Τζεμπούρ και οι τραυματίες Μπακάκης, Σουκουλίνι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπαρόχα, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Βλαχομήτρος, Μπουονανότε, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Κρισάντους.

Η παράδοση των δυο ομάδων

Δυο νίκες η ΑΕΚ, μία ο Πανθρακικός με γηπεδούχο την Ένωση στη μικρή παράδοση των δυο ομάδων. Στα μεταξύ τους παιχνίδια συνήθως έχουμε όβερ και μάλιστα κάποιες φορές με 4+ γκολ.

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ