STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πληρώνει 10.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ

Πληρώνει 10.000 ευρώ ο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ, οπαδοί INTIME SPORTS

Έξι ΠΑΕ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, στο πλαίσιο των αγώνων τους στην 5η αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ το πιο βαρύ, που θα πρέπει να πληρώσει 10.000 ευρώ για όσα έγιναν στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, στο Περιστέρι. Ο Δικέφαλος θα πρέπει να πληρώσει τα διπλά σε σχέση με τους Περιστεριώτες.

Ο Δικέφαλος του βορρά μετράει μέχρι τώρα 50.000 σε 4 αγώνες που έχει τιμωρηθεί. “Στο γήπεδο δεν καταλάβαμε τίποτα. Το φύλλο αγώνα ήταν λευκό. Δεν μπορεί, κάτι συμβαίνει με τους παρατηρητές” υποστήριξε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας. Ο ΠΑΟΚ είχε κληθεί σε απολογία μεταξύ άλλων για άναμμα τριών πυρσών.

Ο νομικός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, διαμαρτυρήθηκε με αφορμή την διάταξη που προβλέπει ότι μία ομάδα μετά από τρεις τιμωρίες για άναμμα πυρσών σε αγώνες, θα έχει για την υπόλοιπη περίοδο για το συγκεκριμένο παράπτωμα, ποινή έδρας. "Από τους 30 αγώνες, οι 10 θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ο πειθαρχικός κώδικας δεν είναι αντίστοιχος με το ποδοσφαιρικό προϊόν", είπε.

Ηρακλής, Λεβαδειακός και Πανιώνιος τιμωρήθηκαν και αυτοί, ενώ στον γενικό διευθυντή του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη, εκτός από πρόστιμο επιβλήθηκε και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: "Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος, Ν.Ζαμάνη (Γεν.Διευθυντή): Για τη συμπεριφορά του κ.Ν.Ζαμάνη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Πανιώνιος την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.Ν. Ζαμάνη α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και β) χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ