STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-0

Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Με γκολ του Τετέ ο ανώτερος Πλατανιάς πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο και ταυτόχρονα σημαντική βαθμολογική ανάσα. Κακοί οι "κυανέρυθροι" που είχαν δοκάρι στο τέλος με τον Κολοβό και απίστευτη ευκαιρία με τον Λάσνικ.

Τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πλατανιάς, ο οποίος με τον Νίκο Αναστόπουλο στο τιμόνι μετράει στα Περιβόλια τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καλύτεροι και με το τέρμα του Τετέ κατάφεραν να εξαργυρώσουν την υπεροχή τους, να φτάσουν στο τρίποντο που το είχαν μεγάλη ανάγκη και να πάρουν απόσταση τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Super BALL και αυτή την Κυριακή (22/12) με LIVE συνέντευξη του Γιώργου Σαμαρά.Ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.Σέντρα εκπομπής στις 21.00.

Από την άλλη για ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών. Οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, είχαν μεγάλα προβλήματα στην αναχαίτιση των δύο εξτρέμ των γηπεδούχων και δημιούργησαν επί της ουσίας μόνο μία κλασική ευκαιρία, αυτή του 88ου λεπτού με τον Κολοβό και τον Λάσνικ.

Επί της ουσίας η εικόνα των Νεοσμυρνιωτών δε διέφερε πολύ από αυτή που έδειξαν μία βδομάδα πριν, όταν γνώρισαν την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα. Αυτή, μάλιστα, ήταν η τέταρτη εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα στα πέντε τελευταία παιχνίδια για τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης μακριά από το σπίτι του από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (21/10).

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιβολίων

Καιρός: Ελαφρύ αεράκι

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Γεωργαλλίδης, Φερνάντες, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (89' Ράφαελ), Γουνδουλάκης (34' Σιώπης), Κατάι (83' Μπέριαν), Τόρες

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ζαχαράκης, Παντίδος, Μητρόπουλος (62' Παναγιωτόπουλος), Ντούνης (83' Λάσνικ), Κολοβός, Αραβίδης (73' Μπούζας), Καμπάνταης

Γκολ: 65' Τετέ

Κίτρινες κάρτες: 38΄Σιώπης, 66' Τετέ, 90' Φαΐσκα / 17' Λαμπρόπουλος, 51' Αραβίδης, 92' Μπούζας

Κόκκινες κάρτες: -

Δείτε το live του αγώνα

Ανασκόπηση

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το πρώτο ημίχρονο, οι ελάχιστες φάσεις του οποίου ανήκαν στον Πλατανιά. Καλός ρυθμός και θέαμα δεν υπήρχε, όμως, οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση, πήραν εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κυρίως με άστοχα σουτ, όπως αυτά των Τόρες, Φαΐσκα και Μπέλιτς, τα οποία έγιναν μέχρι το 20'.

Ο Πανιώνιος για μικρό χρονικό διάστημα ισορρόπησε το παιχνίδι, κυρίως μετά το πρώτο 20λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Ο Κολοβός κατά κύριο λόγο και ο Αραβίδης ήταν οι μόνοι που επιχείρησαν να δημιουργήσουν, χωρίς να έχουν συμπαραστάτες. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πάλι και με τον Κατάι να δημιουργεί δις έφτασαν κοντά στο γκολ. Την πρώτη φορά το πλασέ του Τόρες από κοντά έφυγε άουτ, ενώ τη δεύτερη ο Ισπανός δεν μπόρεσε για λίγο να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

Μία ομάδα ήταν στο γήπεδο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο λόγος για τον Πλατανιά που συνέχισε να "χτυπάει" την άμυνα του Πανιωνίου από τα πλάγια με τους Κατάι και Μπέλιτς. Από τα πόδια του πρώτου ήταν και η παρθενική καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα του Αναστόπουλου έκανε τελικές προσπάθειες, αλλά δεν είχε κλασικές ευκαιρίες.

Ωστόσο, το γκολ ήρθε στο 65'. Ο Μπέλιτς πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, γύρισε προς το πέναλτι και ο Τετέ, ο οποίος είχε κάνει κάθετη κίνηση, με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Αυτή ήταν και η στιγμή που άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Ο Πλατανιάς έχοντας το υπέρ του προβάδισμα έδωσε χώρο στον Πανιώνιο, ο οποίος φαινόταν να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, όμως, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση. Αρχικά το σουτ του Κολοβού πήγε στο δοκάρι, στη συνέχεια ο Γεωργαλλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Λάσνικ, ενώ μετά ο Κύπριος τερματοφύλακας μπλόκαρε νέο σουτ του Αυστριακού. Έτσι το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τον Ράφαελ να έχει και μια καλή στιγμή στις καθυστερήσεις για να κάνει το 2-0.

Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-0
INTIME SPORTS

MVP της αναμέτρησης

Κατάι και Μπέλιτς έκαναν πάρα πολύ καλό παιχνίδι εκθέτοντας τους προσωπικούς τους αντιπάλους. Συνολικά ο πρώτος ήταν ίσως ο καλύτερος του αγώνα, απλώς από τα πόδια του δεύτερου ήρθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η απογοήτευση

Κούρντι και Ζαχαράκης, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους προσωπικούς τους αντιπάλους. Κι αν ο δεύτερος είχε ένα άλλοθι, καθώς έπαιζε σε μία θέση που δε γνωρίζει (αριστερό μπακ), ο πρώτος εκτέθηκε πολλές φορές, χωρίς όμως να έχει και βοήθειες από τον Ντούνη.

Στατιστικά

1 Goal 0
1 Ασίστ 0
18 Τελικές Προσπάθειες 6
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
2 Κεφαλιές 2
4 Αποκρούσεις 6
9 Επεμβάσεις 15
15 Κλεψίματα 18
17 Φάουλ 21
1 Οφσάιντ 0
3 Κόρνερ 3
48 Λάθη 56
11/27 Γεμίσματα 4/17
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ