STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα για το Δ.Σ. της Super League

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα για το Δ.Σ. της Super League
INTIME SPORTS

Έντονες παρασκηνιακές επαφές για τους τρεις εκπροσώπους στο συμβούλιο της ΕΠΟ που θα εκλεγούν την Παρασκευή 20/11 από τον συνεταιρισμό.

Έντονες παρασκηνιακές επαφές που θα συνεχιστούν και την Παρασκευή 20/11 το μεσημέρι, λίγο πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης τηςSuperLeague, είναι σε εξέλιξη για τους τρεις εκπροσώπους που θα εκλεγούν για το συμβούλιο της ΕΠΟ (μαζί με τον πρόεδρο της Λίγκας Γιώργο Μποροβήλο).

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των Γιάννη Κομπότη που του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο από τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" Γιώργο Ανδρεάδη, Ιάκωβου Αγγελίδη και Δημήτρη Αγραφιώτη είναι πολλοί, μόνο ο τελευταίος όμως είναι σίγουρος ότι θα επανεκλεγεί.

Οι άλλες δύο θέσεις θα κριθούν από τα δύο μπλογκ που έχουν δημιουργηθεί: του Ολυμπιακού από την μία πλευρά, των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ από την άλλη που θέλουν τους δικούς τους εκπροσώπους στην εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας για λόγους εντυπώσεων αλλά και ουσίας.

Το όνομα του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση ακούγονταν πολύ έντονα την Πέμπτη19/11 όπως επίσης και του προέδρου του Ατρόμητου Γιώργου Σπανού.

Ενδιαφέρον υπάρχει για να κατατεθεί υποψηφιότητα και από την πλευρά της ΑΕΚ. Υποψήφιοι σε αυτή την περίπτωση θα είναι ο πρόεδρος της "Ένωσης" Βασίλης Ασλανίδης ή ο Αλέξης Δέδες.

Στα θέματα του διοικητικού συμβουλίου που θα προηγηθεί της Γενικής Συνέλευσης είναι και η εισήγηση προς την ΕΠΟ για την ποινή των ομάδων που δεν θα πάρουν άδεια από την Ομοσπονδία τον ερχόμενο Απρίλιο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ