STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Πετάει" μακριά από το Περιστέρι ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα με τους περισσότερους εκτός έδρας βαθμούς και με την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση ύστερα από 13 αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή είναι ο Ατρόμητος. Δείτε αναλυτικά τη σχετική κατάταξη. (PHOTO)

Ύστερα από 13 αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή ο Ατρόμητος είναι στην 4η θέση με 29 βαθμούς, στο -3 από την πρωτοπόρα ΑΕΚ. Στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 13ης "στροφής", τη Δευτέρα (4/12), η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε να χάνει 0-1 από τον Πλατανιά στα Περιβόλια, αλλά με αντεπίθεση έφτασε στο υπέρ της 3-1.

Αυτό ήταν το τέταρτο εφετινό εκτός έδρας "διπλό" για τους "κυανόλευκους. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην κατηγορία να έχει φτάσει αυτόν τον αριθμό νικών μακριά από την έδρα της. Σε συνδυασμό με τα δύο ισόπαλα εκτός έδρας ματς, το σύνολο του Νταμίρ Κάναντι έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς εκτός έδρας.

Φυσικά είναι πρώτο στη σχετική κατάταξη, καθώς η δεύτερη ΑΕΚ έχει δύο πόντους λιγότερους εκτός ΟΑΚΑ, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα που σαφώς απογοητεύει όταν καλείται να παίξει μακριά από τη Λεωφόρο είναι ο Παναθηναϊκός. To "τριφύλλι" είναι στη 14η θέση ανάμεσα στις 16 ομάδες. Σε έξι ματς, μόνο τρεις βαθμοί.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του είναι στην τρίτη θέση (10 βαθμοί), ενώ την πεντάδα κλείνουν Ξάνθη και Πανιώνιος. Επειδή δεν έχουν και οι 16 ομάδες τον ίδιο αριθμό εκτός έδρας αγώνων, το Sport24.gr "έβγαλε" τον μέσο όρο και σας παρουσιάζει τη σχετική λίστα, στην οποία αποτυπώνεται ότι ο Ατρόμητος "πετάει" μακριά από το Περιστέρι.

"Πετάει" μακριά από το Περιστέρι ο Ατρόμητος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ