STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πέρασε η τροπολογία Αυγενάκη για τις νέες ποινές: "Ναι" από την Βουλή με 156 ψήφους

Πέρασε η τροπολογία Αυγενάκη για τις νέες ποινές: "Ναι" από την Βουλή με 156 ψήφους

Η τροπολογία Αυγενάκη για τις νέες ποινές πέρασε στη συνεδρίαση της Βουλής την Τετάρτη (29/1) με 156 ψήφους υπέρ και 90 κατά. Κατά συνέπεια, όποια κι αν είναι η απόφαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, δεν πρόκειται να υποβιβαστούν.

Με παρόντες μόνο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, η τροπολογία Αυγενάκη υπερψηφίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/01) στη Βουλή με 156 υπέρ και 90 κατά.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη κινδυνεύουν πλέον μόνο με αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών και όχι με υποβιβασμό, όπως επίσης και όσες ομάδες εμπίπτουν στο εξής σε περιπτώσεις αδικημάτων, όπως αυτές που διαπιστώθηκαν από την ΕΕΑ στην προκειμένη περίπτωση.

Σημειώνεται πως από πλευράς Νέας Δημοκρατίας υπερψήφισαν την τροπολογία 156 από τους 158 βουλευτές της. Ο Γιώργος Βαγιωνάς (ήταν άρρωστος και δεν παρέστη) δήλωσε ότι θα υπερψήφιζε, παρότι δεν προσμετρήθηκε η ψήφος του, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς απουσίασε και δεν εκδήλωσε καν πρόθεση ψήφου.

Κατά ψήφισαν όλοι οι παρόντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Ελληνικής Λύσης.

Η ψηφοφορία ήταν ονομαστική κατόπιν σχετικού αιτήματος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόθεση ψήφου έστειλαν οι βουλευτές Βαγιωνάς, Μουζάλας, Ελευθεριάδου, Φάμελλος, Αλεξιάδης, Βαρδάκης, Αραχωβίτης, Αχτσιόγλου, οι οποίοι απουσίαζαν, αλλά δεν προσμετρήθηκε η ψήφος τους.

Επιστολές που συνυπολογίζονται γιατί έλειπαν δικαιολογημένα για ζητήματα της Κυβέρνησης ή της Βουλής, απέστειλαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Σταϊκούρας, Δένδιας, Βαρβιτσιώτης Καραμανλής, Ρουσόπουλος Καράογλου, Μπακογιάννη, Αθανασίου, Στυλιανίδης, Χατζηβασιλείου και από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές Κατρούγκαλος και Τριανταφυλλίδης.

Ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: "Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις", στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων: "Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις", στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ