STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Πέναλτι και κόκκινη στον Λισγάρα, δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 αναφέρθηκε στα σοβαρά λάθη που έγιναν σε Ξάνθη και Κέρκυρα εις βάρος Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα. (AUDIO)

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και την εκπομπή “Πνίξτε τον φουνταριστό” με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Αναφέρθηκε στα σοβαρά λάθη που έγιναν σε Ξάνθη και Κέρκυρα εις βάρος Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα αλλά και στην άριστη διαιτησία που υπήρχε σε ΟΑΚΑ, Τρίπολη, Περιστέρι και Νέα Σμύρνης.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής:

Αστέρας Τρίπολης-Λαμίας (Μπλάνας)
« Δεν είχε τίποτα από διαιτητικής άποψης. Δεν είχε λάθη. Ο Μπλάνας μέσα στη περιοχή παίρνει σωστές αποφάσεις».

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (Σέζος)
« Η διαιτητική ομάδα δεν δημιούργησε προβλήματα. Καλή η διαιτησία«.

Ξάνθη-Ολυμπιακός (Καλογερόπουλος)
« Άρχισαν οι πρώτες γκρίνιες. Στο 11ο λεπτό ο Λισγάρας, ενώ το σώμα του είναι γυρισμένο, με το δεξί χέρι κάνει αντίθετη κίνηση και σταματάει την μπάλα με το χέρι. Ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Μετά από λίγο ο Λισγάρας σε πέρασμα του Φουρτούνη σταματάει την μπάλα με το χέρι. Σωστό το φάουλ, αλλά δεν δόθηκε κάρτα. Πάμε στην κάρτα του Ζιλέ. Είναι δύσκολη φάση. Πηγαίνει με τις τάπες. Πρέπει να δει ο διαιτητής αν το μαρκάρισμα γίνεται στο έδαφος ή πιο ψηλά. Είναι κόκκινη κάρτα με το γράμμα του κανονισμού. Ο διαιτητής έδωσε κίτρινη. Στη φάση του γκολ του Εμενίκε υπάρχει χέρι. Άριστοι οι δύο βοηθοί. Στο γκολ του Λιγσάρα ο βοηθός (Ευθυμιάδης) πήρε τη σωστή απόφαση, γιατί είναι στην ίδια ευθεία, εξέχει το χέρι, αλλά δεν μετράει».

Πανιώνιος-Παναιτωλικός (Σκουλάς)
« Πολύ καλή η διαιτησία. Σωστό το πέναλτι στον Μασούντ. Δεν υπήρχε πέναλτι που ζήτησε ο Πανιώνιος για χέρι του Μόρα».

Λεβαδειακός-Πλατανιάς (Νεοφυτιάδης)
« Καλή η διαιτησία από τον Νεοφυτιάδη. Δεν είχε κανένα πρόβλημα».

ΑΕΚ-Λάρισα (Ευαγγέλου)
« Πολύ καλή η διαιτησία. Σωστή η κόκκινη στον Αγκάνοβιτς. Δεν υπάρχει παράβαση στα πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ».

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος)

« Στο 11ο λεπτό ο Τσάβες κρατιέται από τον Γρομητσάρη, ο οποίος τον ανατρέπει έξω από την περιοχή. Φάουλ και κόκκινη κάρτα γιατί ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Σωστό το πέναλτι που δόθηκε στον Κουτρουμπή. Τον βοήθησε και ο δεύτερος βοηθός πιστεύω. Στο 87ο λεπτό ο Σοϊλέδης ανατρέπει εντός περιοχής αντίπαλο (Καμπέσας) που έχει προλάβει να πάρει την μπάλα. Πέναλτι που δεν δίνεται. Έχει χάσει τη φάση ο διαιτητής. Έπρεπε να τον βοηθήσει ο βοηθός του».

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ