ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέδρο Μαρτίνς: "Έτσι όπως παίζουμε δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ δήλωσε πως η ομάδα του δείχνει βελτίωση με τον τρόπο που αγωνίζεται, γεγονός που αποτελεί στόχο των "ερυθρόλευκων".

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο Μαρτίνς κράτησε την ψυχραιμία του, σημειώνοντας πως είναι ικανοποιημένος που η ομάδα του βελτιώνεται.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε: " Είχαμε σπουδαία ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, μας πίεσε στο πρώτο μισάωρο η ΑΕΚ, αλλά ανεβήκαμε και προηγήθηκαμε.

Σήμερα μας έλειψε ο κόσμος μας, είναι σαφές αυτό. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι γιατί είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τους 3 βαθμούς, βέβαια το ίδιο θα λένε και οι αντίπαλοι για τις δικές τους ευκαιρίες. Είχαμε ευκαιρίες για να νικήσουμε, όπως και ο αντίπαλος. Λυπούμαστε που δεν πήραμε τη νίκη. Ο χρόνος είναι σύμμαχός μας. Έτσι όπως παίζουμε, δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε και γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, αυτός είναι ο στόχος μας. "

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ