STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πασαλίδης: "Πιο πλήρης ο Ολυμπιακός, θα νικήσει την ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και προέβλεψε νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στο ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για την απόκτησή του.

Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την παρουσία του στο Αστέρα: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και είμαι πολύ χαρούμενος. Παίζει ρόλο η τύχη και το γεγονός ότι η ομάδα πιστεύει σε νεαρά παιδιά και τους δίνει ευκαιρίες. Δεν πίστευα ότι θα ήμουν από την αρχή στις βασικές επιλογές και είχα σκοπό στην πρώτη ευκαιρία που θα μου έδινε ο προπονητής να τα έδινα όλα".

Για τον προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη: "Με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Έχει βοηθήσει όλη την ομάδα".

Για τη μάχη της 5ης θέσης: "Καμία ομάδα δε δείχνει φαβορί. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για την… παραγωγή Ελλήνων στόπερ: "Είναι πιο εύκολο για τον Έλληνα να παίξει στο εξωτερικό σε μία πιο αμυντική θέση. Πιο μπροστά άλλωστε και στην Ελλάδα παίζουν ποιοτικοί ξένοι. Μας ταιριάζουν οι θέσεις των αμυντικών, λόγω δύναμης και χαρακτήρα".

Για το αν σκέφτεται την προοπτική μεταγραφής σε ευρωπαϊκή ομάδα: "Δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Αν έρθει θα το δεχτώ".

Για την ομάδα που παρακολουθεί περισσότερο: "Την Μπαρτσελόνα".

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: "Δε θα ήθελα να πω κάτι".

Για το παιχνίδι Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Ο Ολυμπιακός είναι πιο πλήρης και θα νικήσει".

Για τους ξένους του Αστέρα Τρίπολης: "Όλοι είναι… Έλληνες, καθώς οι περισσότεροι, εκτός από δύο Αργεντινούς, είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτό μας έχει βοηθήσει στο να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο".

Για την προοπτική της εθνικής ομάδας: "Είναι το καλύτερο για κάθε αθλητή. Αν υπάρξει κάτι στο μέλλον θα είναι πάρα πολύ καλό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ