STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Τρίτο αυτογκόλ του Βούκοβιτς τη φετινή σεζόν!

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με αυτογκόλ του Σκόνδρα στο 8' όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε με το ίδιο νόμισμα, με τον Γιάγκος Βούκοβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτα της ομάδας του για τρίτη φορά φέτος!

Απίστευτη εκκίνηση είχε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στους "Ζωσιμάδες", με τις δύο ομάδες να σκοράρουν αμφότερες πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο και μάλιστα με αυτογκόλ!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προηγήθηκε στο 8' όταν μετά από τρομερή ατομική ενέργεια του Φορτούνη και γύρισμα ο Σκόνδρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βελλίδη με κεφαλιά, ενώ στο 14' ήταν η σειρά των "ερυθρόλευκων" να την... πατήσουν.

Ο Νικολιάς έκανε το σουτ με το δεξί και ο Βούκοβιτς έβαλε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει, Σα, για να πετύχει το τρίτο του φετινό αυτογκόλ στο πρωτάθλημα!

Σημειώνεται πως τα δύο προηγούμενα ήταν στα ματς με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική και με την Ξάνθη για την 13η αγωνιστική, όπου σε κανένα από τα δύο δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο ο Ολυμπιακός αφού γνώρισε την ήττα από τον "Δικέφαλο" (0-1) και έμεινε στην ισοπαλία με την Ξάνθη (1-1).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ