ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 2-0: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ με ομορφιές Κρίζμαν

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο μήνες επικρατώντας 2-0 του Λεβαδειακού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάντι Κρίζμαν ο οποίος πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Με τον Σάντι Κρίζμαν να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή πετυχαίνοντας δυο γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 παίρνοντας ένα τρίποντο που του δίνει βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο μήνες και συγκεκριμένα μετά τις 22 Σεπτεμβρίου όταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής η ομάδα των Ιωαννίνων είχε κερδίσει με 1-0 τον Άρη.

Μάλιστα για πρώτη φορά κάποιος παίκτης της ομάδας των Ιωαννίνων πέτυχε εντός έδρας γκολ αφού στη νίκη επί των "κιτρινόμαυρων" το τέρμα είχε επιτευχθεί από αυτογκόλ του Δεληζήσση.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από το παιχνίδι των Ιωαννίνων:

1. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό ο Γιάννης Πετράκης είχε στη διάθεση του τρεις επιλογές που δεν είχε στα προηγούμενα ματς καθώς οι Κρίζμαν, Μπουκουβάλας και Νικολιάς ήταν διαθέσιμοι και πήραν απευθείας θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Μπουκουβάλας είχε να παίξει από τις 7 Οκτωβρίου και ο Κρίζμαν από τις 20 Οκτωβρίου ενώ ο Νικολιάς είχε λείψει από τα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας των Ιωαννίνων.

Η επιστροφή των τριών ποδοσφαιριστών που πήραν και θέση στο αρχικό σχήμα έκανε καλύτερη την ομάδα του ΠΑΣ. Τις έδωσες λύσεις σε άμυνα, μεσαία γραμμή και επίθεση και έτσι ήρθε και η επιστροφή στις νίκες μετά την 4η αγωνιστική και την επικράτηση επί του Άρη.

2. ΓΚΟΛ "ΠΟΙΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΖΜΑΝ

Ο Κρίζμαν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Κροάτης έπαιξε σε θέση σέντερ φορ παρά το γεγονός ότι είναι εξτρέμ και ήταν μόνιμη απειλή προς την εστία των Βοιωτών. Ο Κρίζμαν άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά στο 18' και στο 51' πέτυχε ένα γκολ "ποίημα" από τα καλύτερα της φετινής σεζόν έως τώρα με ανάποδο ψαλίδι. Ο Κροάτης πήρε θέση μέσα στην περιοχή και ζύγισε τη σέντρα από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκανε το ανάποδο ψαλίδη νικώντας τον Μπάγιτς και κάνοντας το 2-0.

Ένα πανέμορφο τέρμα από τον Κροάτη επιθετικό ο οποίος όπως φάνηκε από την αρχή της φάσης έδειξε πως έτσι ακριβώς ήθελε να εκτελέσει την συγκεκριμένη φάση.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επίσης ο Κροάτης επιθετικός είχε και άλλες φάσεις για να πετύχει και τρίτο γκολ στην αναμέτρηση και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αλλά και να κάνει χατ τρικ αλλά δεν τις αξιοποίησε με σπουδαιότερη αυτή του 77' όπου σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά άστοχα.

3. ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

Η ομάδα της Βοιωτίας προσπάθησε να γίνει επιθετική μετά το 2-0 με τις αλλαγές που έκανε ο Σανίνο αλλά δεν τα κατάφερε. Στάθηκε όμως άτυχη στο 80' της αναμέτρησης όταν είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ζησόπουλου. Αν εκεί είχε μειώσει το σκορ σε 2-1 τότε κανείς δεν ξέρει πως θα είχε εξελιχθεί το παιχνίδι και αν οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό.

Αυτό δεν έγινε και πλέον ο Λεβαδειακός μετράει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να είναι σε δυσχερής θέση αφού βρίσκεται αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων

Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δημήτριος Σαμοϊλης (Αθηνών), Γεώργιος Παλαμίδας (Λακωνίας)

4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Ντόλοβατς (46' Ξύδας), Παμλίδης (84' Σιόντης), Κρίζμαν (78' Αθανασιάδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο):Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κρνέτα, Καραχάλιος, Όμο (75' Καθάριος), Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (56' Ιωαννίδης), Νανγκίς (56' Μανγκά), Μαρκόφσκι.

Γκολ: 18'-50' Κρίζμαν

Κίτρινες: 84' Παμλίδης/85' Καραχάλιος, 87' Κρνέτα

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ