STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 0-0: Χαμένοι και οι δυο

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την Ξάνθη με το τελικό αποτέλεσμα να μην ικανοποιεί καμία από τις δυο ομάδες. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, τις κλασικές ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ξάνθη που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στους Ζωσιμάδες.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες ενόψει της συνέχειας. Ο ΠΑΣ έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία ενώ η Ξάνθη που έμεινε μακριά από το τρίποντο για έβδομο σερί παιχνίδι πλέον έχει απομακρυνθεί αρκετά από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο παιχνίδι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος, είχε την υπεροχή, την οποία όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει ενώ αντίθετα η Ξάνθη ήταν η ομάδα που είχε τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιχαήλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μάθαμε από το παιχνίδι των "Ζωσιμάδων":

1. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΣ, ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Η ΞΑΝΘΗ

Ο ΠΑΣ ήξερε πως κόντρα στην Ξάνθη ήθελε μόνο τη νίκη προκειμένου να πάρει μια βαθμολογική ανάσα και να μην βρεθεί ανάλογα τα αποτελέσματα της Κυριακής κάτω και από τον Λεβδειακό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς και στη μεγαλύτερη διάρκεια του είχαν την υπεροχή. Δεν κατάφεραν όμως να την αξιοποιήσουν καθώς παρά την πίεση στην αντίπαλη εστία, τα κόρνερ, και τα στημένα που κέρδισαν γύρω από το τέρμα του Ζίβκοβιτς δεν κατάφεραν να φτιάξουν κλασική ευκαιρία.

Αντίθετα η Ξάνθη που έμεινε να παρακολουθεί τον ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν αυτή που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 45' με την προβολή του Γέντρισεκ να φεύγει μόλις έξω και στο 57' όπου ο Μπαριέντος βγήκε τετ α τετ με το πλασέ που επιχείρησε να είναι κακό και να αποκρούει ο Μιχαήλ.

2. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15' ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

Οι γηπεδούχοι φάνηκε να μην αντέχουν στον ρυθμό που οι ίδιοι έβαλαν στο ματς και στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης έδειξαν κουρασμένοι και να μην μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να απειλήσουν όπως στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ξάνθη να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να γίνει απειλητική στα τελευταία λεπτά.

Ο ΠΑΣ βέβαια από το 80' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιχαήλ με δυο κίτρινες κάρτες και αυτό έπαιξε ρόλο ώστε να περιοριστεί στον αγωνιστικό χώρο.

3. ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΟ ΜΑΤΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ Η ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη έμεινε μακριά από τις νίκες για έβδομο σερί παιχνίδι. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε κερδίσει για τελευταία φορά τον Ατρόμητο στις 20 Ιανουαρίου και έκτοτε σε επτά ματς είχε πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Οι Ακρίτες έχουν χάσει έδαφος στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Παράλληλα σε αυτές τις επτά αναμετρήσεις οι παίκτες της Ξάνθης έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ παρουσιάζοντας ένα πρόβλημα δυστοκίας.

Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Αντώνιος Διπλάρης (Καρδίτσας)

4ος: Φώτης Δαούλας (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):Μιχαήλ, Σκόνδρας (69' Τζημόπουλος), Κάργας, Αλ. Μιχαήλ, Κάστρο, Γιάκος (63' Πάντελιτς), Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Λεό (72' Ξύδας), Μάνος.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (87' Αμορίμ), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς (90' Σιλά), Λισγάρας, Καμαρά, Καντά, Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης, Σαρπόνγκ (73' Ντίρεσταμ).

Γκολ:

Κίτρινες: 24' Κάργας, 61' Μιχαήλ /27' Μπαξεβανίδης, 74' Κάστρο, 86' Αλμέιδα

Κόκκινες: 81' Μιχαήλ

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ