STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Με την πλάτη στον τοίχο οι Γιαννιώτες

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους γηπεδούχους σε δύσκολη θέση στη μάχη της παραμονής. Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ των γηπεδούχων.

Ένα ματς το οποίο ήθελαν και οι δύο πολλοί, αλλά τελικά δεν το πήρε κανένας διεξήχθη στα Γιάννινα, με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΣ και του Αστέρα. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέσης του γηπεδούχους στη μάχη της παραμονής.

Τι κρατάμε από το ματς των Ιωαννίνων.

1. ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αντιπροσωπευτικό της νευρικότητας που είχαν οι δύο ομάδες για το αποτέλεσμα. ΠΑΣ και Αστέρας ήθελαν το ματς, αλλά πρώτα απ' όλα δεν ήθελαν να χάσουν. Έτσι, πρόσεξαν ιδιαίτερα την άμυνά τους και είχαν ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

Η μοναδική αξιόλογη στιγμή των γηπεδούχων έγινε στο 14' όταν ο Κάργας με κεφαλιά απείλησε τον Αθανασιάδη, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν εκεί που έπρεπε. Από την άλλη ο Αστέρας είχε την πιο κλασική στιγμή.

Στο 21' οι παίκτες του Παράσχου συνεργάστηκαν εξαιρετικά και η μπάλα έφτασε στον Τσιλιανίδη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, όμως ο Μιχαήλ απέκρουσε με το πόδι. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, αφού στα υπόλοιπα λεπτά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει.

2. Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑ

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει. Ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Κριζμάν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Με την πλάτη στον τοίχο οι Γιαννιώτες

Όπως μπορείτε να δείτε ακριβώς από πάνω η υπόδειξη του επόπτη Πέτρου Πάτρα ήταν λανθασμένη, αφού ο Κριζμάν καλύπτεται την ώρα που γίνεται η σέντρα. Οι γηπεδούχοι σωστά διαμαρτυρήθηκαν για ένα γκολ που μπορεί να τους χάριζε τη νίκη και φυσικά μία καλύτερη τύχη στη μάχη της παραμονής.

3. ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ 0-0 ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Μετά από αυτή τη φάση το ματς απέκτησε ρυθμό με τους γηπεδούχους να χάνουν πιο κλασικές ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη. Ωστόσο, ο Μιχαήλ από τη μία και ο Αθανασιάδης από την άλλη κράτησαν σε όλες τις περιπτώσεις το 0-0.

Ειδικά οι γηπεδούχοι είχαν πολλές καλές στιγμές με τους Κριζμάν και Μάνο, αλλά ο Αθανασιάδης ήταν εξαιρετικός και έκανε δύο μεγάλες επεμβάσεις. Από την άλλη ο Αστέρας απείλησε με τον Ιγκλέσιας, αλλά ο Μιχαήλ κράτησε το "μηδέν".

Αξίζει ιδιαίτερη μνεία στους δύο τερματοφύλακες των ομάδων αφού ορισμένες από τις αποκρούσεις τους ήταν εξαιρετικές.

4. ΡΕΚΟΡΝΤΜΑΝ Ο ΜΟΥΝΑΦΟ

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στον Χουάν Μουνάφο. Ο Αργεντινός ήρθε στη χώρα μας για πρώτη φορά τη σεζόν 2009-10 για χάρη του Πανθρακικού και επέστρεψε στην ομάδα της Θράκης τη σεζόν 2012-13.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη διετία του 2013-15 αγωνίστηκε στον Αστέρα, οι επόμενες δύο σεζόν τον βρήκαν στον Πλατανιά πριν επιστρέψει το καλοκαίρι του 2017 στον Αστέρα όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. Συνολικά ο 31χρονος μετρά 198 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα και από αυτές οι 145 είναι με τα χρώματα του Αστέρα. Αυτό τον καθιστά ως τον παίκτη των Αρκάδων με τις περισσότερες συμμετοχές στη Super League.

Γήπεδο: "Οι Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας)

ΠΑΣ Γιάννινα:Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Σκόνδρας, Κάργας, Κάστρο (78’ Λεο), Σεργκελασβίλι, Νικολιάς (61’ Παμλίδης), Πάντελιτς, Κρίζμαν (74’ Αθανασιάδης), Μάνος, Μπουκουβάλας.

Αστέρας Τρίπολης:Αθανασιάδης, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπελόκ (68’ Τασουλής), Μανιάς (30’ Αραβίδης), Τσιλιανίδης (88’ Βλάχος)

Γκολ: -

Κάρτες: 55' Μιχαήλ, 74' Παμλίδης, 90+2' Κάργας / 51' Πασαλίδης, 74' Ορτέγκα, 81' Τριανταφυλλόπουλος

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ