STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παραπέμπεται ο Γιάχος για τη διαιτησία του στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Παραπέμπεται ο Γιάχος για τη διαιτησία του στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τεροβίτσας, παρατηρητής του Γιάχου στην Τούμπα, τον βαθμολόγησε με χαμηλό βαθμό και ο ρέφερι από τη Χίο δεν θα γλιτώσει την τιμωρία όπως και οι Βοσκάκης (Ξάνθη-Παναθηναϊκός), Κιοτζένης (Καλλονή-Βέροια).

Τρεις από τους οκτώ ρέφερι της έκτης αγωνιστικής της Super League θα παραπεμφθούν καθώς πήραν χαμηλό βαθμό από τους παρατηρητές διαιτησίας στα παιχνίδια που κλήθηκαν να διευθύνουν.

Αρχικά ο Θανάσης Γιάχος που ήταν ο άρχων του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό βαθμολογήθηκε πολύ χαμηλά από τον παρατηρητή διαιτησίας, Βασίλη Τεροβίτσα, με τον πρώην αρχιδιαιτητή να του χρεώνει πολλά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.

Χαμηλό βαθμό πήρε και Μιχάλης Βοσκάσκης στην Ξάνθη για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό. Ο Καρατζάς, από την Εύβοια, που ήταν παρατηρητής του μεταξύ άλλων του χρεώνει το πέναλτι που δεν υπέδειξε στον Μπεργκ.

Ο τρίτος των διαιτητών που βαθμολογήθηκε με μικρό βαθμό είναι ο Ευάγγελος Κιοτζένης που έδωσε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του Καλλονή-Βέροια υπέρ της ομάδας της Ημαθίας το οποίο όπως σημείωσε ο Χρήστος Δαγκλής, παρατηρητής του εν λόγω ρέφερι, κακώς το υπέδειξε.

Και οι τρεις τους οδεύουν προς τιμωρία και μένει να δούμε πόσο θα διαρκέσει αυτή και πότε θα σφυρίξουν ξανά στην Super League.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ