STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παραλίγο να το βάλει μόνος του ο Όλσεν

Παραλίγο να το βάλει μόνος του ο Όλσεν
Όλσεν Λε Ταλέκ INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο πως ο Ρόμπιν Όλσεν πήγε να... "κάψει" μόνος του τον ΠΑΟΚ στέλνοντας τη μπάλα δυο φορές στο δοκάρι και τον μοναδικό διάλογο Κιβρακίδη - Καλογερόπουλου στο έμμεσο που κέρδισε ο Δικέφαλος (VIDEOS).

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα που έχουμε δει μέχρι στιγμής με τις δυο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ουσέρο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από τα αριστερά και έκανε τη σέντρα στην περιοχή του Δικέφαλου. Εκεί ο Όλσεν χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να μαζέψει τη μπάλα, στέλνοντας τη δυο φορές στο δοκάρι της εστίας του!

Ο διάλογος Κιβρακίδη - Καλογερόπουλου

Μία στιγμή που προκάλεσε γέλιο στον αγώνα, ήταν και ο διάλογος του νεαρού Κιβρακίδη με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χαράλαμπο Καλογερόπουλο.

Ο ρέφερι του αγώνα προσπαθούσε να στήσει το τείχος για το έμμεσο που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και ο Κιβρακίδης φαίνεται πως δεν ήταν στο σημείο που ήθελε. Έτσι ο Καλογερόπουλος του έδειξε την κίτρινη κάρτα.

Η αντίδραση του "Κίβρα" όλα τα λεφτά: " Είσαι τρελός; Είσαι καλά; Είσαι παλαβός ρε;" φώναξε πάνω στα νεύρα του. Με τους παλμούς να χτυπάνε... κόκκινο είναι λογικό να ξεφεύγουν καμιά φορά οι ποδοσφαιριστές, χωρίς ακρότητες όμως.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ