STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-1

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-1
INTIME SPORTS

Με τον Στοχ σε μεγάλα κέφια (πέτυχε δύο γκολ), ο ΠΑΟΚ νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης, Κίτσιου, ενώ για τον Πανιώνιο μείωσε ο Αραβίδης με πέναλτι. Δείτε videos με τα 5 γκολ!

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι η ατραξιόν του φετινού ΠΑΟΚ. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο σημείωσε ένα τέρμα, έδωσε μία ασίστ, κέρδισε ένα πέναλτι και ξεσήκωσε την Τούμπα με τις περίτεχνες ενέργειές του, αποδεικνύοντας ότι είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης.

Ο "Δικέφαλος" δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα του ματς και χρειάστηκε γκολ ενός άλλου κοντού, του Δημήτρη Σαλπιγγίδη που σηκώνει πολλή συζήτηση (σ.σ. οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για φάουλ του Αθανασιάδη πάνω στον Λαμπρόπουλο) για να ξεκλειδώσει την άμυνα.

Παρακολουθήστε ζωντανά την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου (23:30) την 3η εκπομπή SUPER BALL με σχόλια, ρεπορτάζ, παραλειπόμενα και highlights των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Super League καθώς και την αποκλειστική συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος για τα σχέδια του ενόψει του Μουντιάλ. Παρουσιάζουν ο Π. Βλαχόπουλος και ο Θ. Καίσαρης .

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Στοχ, πέτυχε δύο τέρματα, που προήλθαν από ενέργειες κλάσης, την ώρα που ο Πανιώνιος έδειχνε αδύναμος να αντιδράσει, ακόμη και όταν μείωσε με πέναλτι που δεν υπήρχε σε διώξιμο του Σαλπιγγίδη.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε, έτσι, την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και επανήλθε στις επιτυχίες μετά την απώλεια κόντρα στον Παναιτωλικό. Το τέρμα που σημείωσε, άλλωστε, σήμερα ο Σαλπιγγίδης ήταν το έκτο του κόντρα στον Πανιώνιο με την φανέλα του ΠΑΟΚ και το ένατο συνολικά αν συμπεριλάβουμε και τα τέρματα του "Σάλπι" κατά των "κυανέρυθρων" όταν ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού. Τέλος, ο Κίτσιου σημείωσε το παρθενικό του γκολ με την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το LIVE της αναμέτρησης, με τις φάσεις και τα γκολ

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Α' Βοηθός: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Β' Βοηθός: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου (89' Κωνσταντινίδης), Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (86' Βούκιτς), Αθανασιάδης (79' Νέτσιντ).

Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Καλτσάς (72' Λάσνικ), Μητρόπουλος (84΄Ριβέρο), Ντούνης (58' Καμπάνταης), Μενδρινός, Αραβίδης, Κολοβός.

Γκολ: 31' Σαλπιγγίδης, 54', 85΄πεν, Στοχ, 76' Κίτσιου / 81' Αραβίδης πεν.

Κίτρινες κάρτες: Στοχ 49', Αθανασιάδης 50', Κάτσε 88', Νέτσιντ (90+) Γιαννακόπουλος 31', Μητρόπουλος 44', Παντίδος 67', Κούρντι 83', Κολοβός 88', Καμπάνταης 88'.

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο ορεξάτος στο γήπεδο και μόλις στο 3' ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, ο Χακόμπο αρχικά φάνηκε να αιφνιδιάζεται, αλλά τελικά πέταξε χωρίς πρόβλημα την μπάλα σε κόρνερ. Ο Στοχ στο 8' επιχείρησε σέντρα σουτ, η οποία, όμως, δεν είχε τύχη και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Τζιόλης βρήκε τον Κλάους μέσα στην περιοχή, ο στράικερ του ΠΑΟΚ γύρισε, σούταρε χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά στη συνέχεια και η επόμενη αξιόλογη φάση ήρθε στο 25' μετά από λάθος του Χακόμπο. Ο Ισπανός πορτιέρο βγήκε στα όρια της περιοχής να απομακρύνει την μπάλα με τα πόδια, τροφοδότησε τον Αραβίδη, ο οποίος, πάντως, πλάσαρε άστοχα και πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια.

Το... γλυκό πόδι του Λούκας

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε, ωστόσο, να αντιδράσει και να ανοίξει το σκορ στο 31'. Ο Λούκας έβγαλε γλυκιά σέντρα, ο Αθανασιάδης βρήκε τον Σαλπιγγίδη με κεφαλιά πάσα και ο διεθνής επιθετικός σκόραρε προ κενής εστίας. Οι παίκτες του Πανιωνίου διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Κλάους και οφσάιντ του Σαλπιγγίδη. Στο 34' η μπάλα στρώθηκε στον Στοχ, ο Σλοβάκος σούταρε συρτά, όμως, δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε άουτ.

Μαγικό γκολ από τον Στοχ

Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αθανασιάδης ελίχτηκε στο ύψος της περιοχής, ανατράπηκε (σ.σ. ο Κλάους διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι), ο διαιτητής άφησε την φάση και ο Στοχ που έγινε αποδέκτης της μπάλας σούταρε, αλλά οι αμυντικοί του Πανιωνίου έβαλαν την κόντρα και έδιωξαν τον κίνδυνο. Στο 54', όμως, ο Σλοβάκος με ψηλοκρεμαστό μαγικό σουτ έξω από την περιοχή, κρέμασε τον Γιαννακόπουλο και έγραψε το 2-0, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κίτσιου προσπάθησε να χριστεί σκόρερ με λόμπα, χωρίς, πάντως, επιτυχία.

Ο νεαρός αμυντικός ήταν πρωταγωνιστής και σε φάση στο 61'. Πήρε την μπάλα λίγο πιο κάτω από το κέντρο, προχώρησε, σούταρε, όμως, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 69' ο Τζιόλης άγγιξε το γκολ με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά, ο Γιαννακόπουλος κατάφερε και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Λάσνικ με φάουλ στο 73' έφερε την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Χακόμπο απέκρουσε μπροστά από όμιλο παικτών με υπερένταση, στην εξέλιξη της φάσης έγινε φάουλ στον Ισπανό πορτιέρο, ο Δελφάκης έδειξε, όμως, να συνεχιστεί το παιχνίδι.

"Χόρευε" ο Στοχ

Ο ΠΑΟΚ στο 76' σημείωσε το 3-0, μετά από πάσα του Στοχ στον Κίτσιου και κοντινό πλασέ του νεαρού μπακ. Ο "Δικέφαλος" ήταν καυτός και στο 78' ο Τζιόλης, σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω. Ο Πανιώνιος κατάφερε να μειώσει με εύστοχο πέναλτι του Αραβίδη στο 81', έπειτα από υπόδειξη για χέρι του Σαλπιγγίδη. Το ριπλέι, πάντως, δεν δικαιώνει τον ρέφερι του αγώνα... Ο Στοχ στο 83' χόρεψε την άμυνα του Πανιωνίου, ανετράπη από τον Κούρντι , ο Δελφάκης έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Σλοβάκος έγραψε το 4-1. Ο Κάτσε στο 86' πλάσαρε από κοντινή απόσταση, αλλά για λίγο δεν βρήκε στόχο και έτσι έμεινε σαν τελικό αποτέλεσμα το 4-1.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Μίροσλαβ Στοχ που πήρε τον ΠΑΟΚ από το χέρι και τον οδήγησε στην επιτυχία. Ο Σλοβάκος "τρυπούσε" όποτε ήθελε την άμυνα του Πανιωνίου.

Η απογοήτευση

Ο Γιάννης Δελφάκης ήταν τραγικός. Από τα πέντε γκολ τα τρία ήρθαν από δικές του λάθος αποφάσεις.

Στατιστικά αγώνα

4 Γκολ 1
2 Ασίστ 0
14 Τελικές Προσπάθειες 6

7

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
7 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 4
0 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 2
10 Επεμβάσεις 14
27 Κλεψίματα 23
28 Φάουλ 12
1 Οφσάιντ 1
5 Κόρνερ 5
53 Λάθη 42
3/18 Γεμίσματα 4/17
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ