STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τρεις εισαγγελείς στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Τούμπα MOTIONTEAM

Οι χαμηλοί τόνοι από τις ομάδες και η έμφαση στα μέτρα ασφαλείας είναι το βασικό προαπαιτούμενο για να κυλήσουν όλα ομαλά στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, όπως προέκυψε από την ευρεία σύσκεψη παρουσία τριών εισαγγελέων.

Ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (23/2, 19:30) πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/2) στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης παρουσία τριών εισαγγελέων. Συγκεκριμένα έδωσαν το παρών ο αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς και ο ανώτατος αθλητικός εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν στη σύσκεψη ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Συντιχάκης. Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτοί, καθώς υπήρξαν εκπρόσωποι της Λίγκας, της ΔΕΑΒ και της Πυροσβεστικής.

Κύριο μέλημα είναι να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας στο ακέραιο και δόθηκε ιδιαίτερα έμφαση στις αφίξεις των πούλμαν των δυο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ζητήθηκε να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι, ώστε να κυλήσουν όλα ήρεμα και να δυναμιτιστεί το κλίμα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ