STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το Sport24.gr και το Stoiximan.gr σε στέλνoυν στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το Sport24.gr και το Stoiximan.gr σε στέλνoυν στην Τούμπα!

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό πλησιάζει και το Sport24.gr μπορεί να σε στείλει στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής. Μπες στον διαγωνισμό του Instagram και κέρδισε!

Το Stoiximan.gr, Μεγάλος Χορηγός του ΠΑΟΚ , προσφέρει σε 2 τυχερούς αναγνώστες του Sport24.gr, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν απο κοντά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Oλυμπιακός.

Θες να δεις από κοντά τον μεγάλο αγώνα που μπορεί να κρίνει την έκβαση του φετινού πρωταθλητή Ελλάδας;

Ακολούθησε την οδηγίες και μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα δει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Τι περιμένεις λοιπόν; Το μεγάλο ντέρμπι σε περιμένει!

Για να πάρεις μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ.

Η' μπορείς και κατευθείαν στο παρακάτω post ⬇

◼ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Instagram Το @stoiximan.gr, Μεγάλος Χορηγός του @paok_fc , προσφέρει σε 2 τυχερούς αναγνώστες του Sport24.gr, την δυνατότητα να παρακολουθήσουν απο κοντά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Oλυμπιακός (25/2, 19:30) Για να πάρεις μέρος ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Follow το @sport24 Follow το @stoiximan.gr Comment & tag 1 φίλο σου ________________________________ Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 21/2 και ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχόλιο στο ίδιο post την ίδια ημέρα. #paok #olympiacos #toumba #superleague #derby #gametime #tickets

A post shared by SPORT 24 (@sport24) on

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ