STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Πρώτη ασπρόμαυρη ήττα στην Τούμπα μετά από 3 χρόνια

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην Τούμπα και διατήρησε το αήττητό του στη φετινή Super League 1 ενώ παράλληλα υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από 33 μήνες.

Το ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής βρήκε τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 1-0 του ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Super League 1 και να κάνει σημαντικό βήμα τίτλου καθώς ξέφυγε πέντε βαθμούς από τον αντίπαλό του, με ένα ματς να απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πριν από τις 10 αγωνιστικές των πλέι οφ.

Αυτή μάλιστα η νίκη των Πειραιωτών ήρθε μετά από αρκετό καιρό στην Τούμπα καθώς η αμέσως προηγούμενη επιτυχία τους στο άνδρο του Δικεφάλου είχε καταγραφεί τη σεζόν 2015-16 και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2015, όταν με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο τους (και φορώντας πάλι μπλε εμφάνιση) είχαν πάρει τη νίκη με 2-0 με σκόρερ τους Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς.

Παράλληλα, για τον ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα εντός έδρας μετά από 33 μήνες, αφού είχε χάσει για τελευταία φορά στην Τούμπα τον Μάιο του 2017, με 3-2 από τον Παναθηναϊκό, για να μετρήσει στη συνέχεια ένα εκπληκτικό σερί 40 αγώνων με ασπρόμαυρο απολογισμό 37 νίκες και 3 ισοπαλίες.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να μην έχει ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας 19 νίκες και 6 ισοπαλίες, ενώ με 51 γκολ υπέρ και 9 κατά μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως διαθέτει την κορυφαία επίθεση και άμυνα (+42 η διαφορά τερμάτων).

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την τρίτη φετινή του ήττα καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (0-2) και από τον συμπολίτη του, Άρη, στο Βικελίδης (2-4), με τους ασπρόμαυρους να έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 49 γκολ και την τρίτη καλύτερη άμυνα (μαζί με τον Παναθηναϊκό) με 22 γκολ παθητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Κόκκινη υπεροχή και νίκη - τίτλου στην Τούμπα
Μαρτίνς: "Δεν ήταν τελικός, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο"
Φερέιρα: "Άδικο το αποτέλεσμα, δεν τελείωσε τίποτα"
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ