STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Για μπουκάλια και αντικείμενα στην αποστολή κάνουν λόγο οι "ερυθρόλευκοι"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Από τον Ολυμπιακό τόνιζαν λίγο μετά την άφιξη της αποστολής των "ερυθρόλευκων" στην Τούμπα πως το πούλμαν δέχτηκε επίθεση με μπουκάλα ενώ έξω από τα αποδυτήρια υπήρχαν άνθρωποι που παρενοχλούσαν τα μέλη της αποστολής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας λίγα λεπτά πριν τις έξι με αρχηγό αποστολής τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό όταν το πούλμαν βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ δεν συνέβη κάτι.

Από τον Ολυμπιακό, όμως, τόνιζαν πως κατά την άφιξη της ομάδας και πριν το πούλμαν φτάσει στο γήπεδο δέχτηκε μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Παράλληλα κατήγγειλαν πως έξω από τα αποδυτήρια υπήρχαν διάφοροι οπαδοί που εμπόδιζαν και παρενοχλούσαν την αποστολή.

Οι "ερυθρόλευκοι" σημείωναν: "Το πούλμαν δέχτηκε μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα πλησιάζοντας στο γήπεδο, ενώ και κατά την άφιξη της αποστολής υπήρχαν στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια και προς την είσοδο αυτών διάφοροι οπαδοί - χούλιγκαν οι οποίοι εμπόδιζαν την είσοδο και παρενοχλούσαν την αποστολή".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ