STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Δίχτυα, κάμερες, πάμε!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Δίχτυα, κάμερες, πάμε!

Το σκηνικό για το ντέρμπι της Τούμπαςέχει ήδη στηθείμε χιλιάδες αστυνομικούς, άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και εισαγγελείς σε πρώτο πλάνο. Διαβάστε αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Όλα είναι έτοιμα για το ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (10/2, 19:30) με τα μέτρα τάξης να είναι για μια ακόμη φορά ιδιαίτερα αυξημένα.

Δεν είναι μόνο το προστατευτικό δίχτυ που έχει τοποθετηθεί σε όλη την περίμετρο των κερκίδων της Τούμπας, ώστε να εκμηδενιστεί η πιθανότητα να υπάρξουν ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο που θα αποτελέσει καινοτομία σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας μοιάζει να μην έχει προηγούμενο καθώς, εκτιμάται ότι περισσότεροι από 2000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κληθεί και αστυνομικοί από την Αθήνα να ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες δυνάμεις. Καταλαβαίνει κανείς ότι ώρες πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του ντέρμπι η Τούμπα θα αστυνομοκρατείται.

Και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θα ενισχύσει τους σεκιούριτι που θα βρίσκονται εντός και εκτός του γηπέδου με σκοπό να μην συμβεί το παραμικρό. Ο ακριβής αριθμός τους δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι περισσότεροι από κάθε άλλο προηγούμενο παιχνίδι του Δικέφαλου.

Ένα επιπλέον μέτρο πρόληψης που θα εφαρμοστεί στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους ερυθρόλευκους, θα είναι οι πολλαπλάσιες κάμερες, που θα καταγράφουν τα πάντα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, στα αποδυτήρια αλλά και στην είσοδο τους στο περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας. Κάμερες στραμμένες προς όλες τις κατευθύνσεις έτοιμες να καταγράφουν κάθε τι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται Εισαγγελείς που θα έχουν άμεση συνεργασία με την Αστυνομία, αλλά και οι επίτροποι της FIFA και της UEFA στην ΕΠΟ, που θα παρακολουθήσουν από τις σουίτες το μεγάλο ντέρμπι.

Και όλα αυτά; Για να μην συμβεί το παραμικρό που θα μπορεί να διαταράξει την διεξαγωγή του αγώνα. Υπερβολικά ή όχι; Τα περυσινά φαίνεται να έχουν γίνει μάθημα...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ