STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-0

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-0
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 κόντρα στο Λεβαδειακό σε ένα κάκιστο παιχνίδι μέχρι το 80' και σούπερ στο φινάλε του. Κατσικάς και Τζιόλης, Κλάους τα γκολ, σούπερ ο Λούκας.

Ενα από τα χειρότερα σε ποιότητα και θέαμα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος έγινε μέχρι το 80' στην Τούμπα και ένα από τα πιο εντυπωσιακά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 του Λεβαδειακού, όμως, οι εντυπώσεις που άφησε μέχρι το 80ο λεπτό ήταν κάκιστες. Βαρύς και με παίκτες χωρίς διάθεση, πέτυχε ένα γκολ νωρίς και στη συνέχεια φλυαρούσε, χωρίς δημιουργική διάθεση και χωρίς να απειλήσει την εστία του Στρατηλάτη.

Super BALL και αυτή την Κυριακή (22/12) με LIVE συνέντευξη του Γιώργου Σαμαρά.Ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις απ' όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.Σέντρα εκπομπής στις 21.00.

Ο Λούκας προσπαθούσε μόνος του να δημιουργήσει ρήγματα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός είχε παθητικό ρόλο.

Όταν οι Βοιωτοί αποφάσισαν να βγουν μπροστά, να διεκδικήσουν την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα και ένα κακώς ακυρωθέν ως οφσάιντ γκολ του Ορτέγα, τότε οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και με τον Λούκας να κάνει εντυπωσιακά σλάλομ και να μοιράζει έτοιμα γκολ, έφθασαν στο 3-0 και είχαν και ένα δοκάρι με το Λίνο.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών), Γιώργος Πασχάλης (Ηπείρου)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (84' Πόζογλου), Στοχ (78' Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (63' Βούκιτς)

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Σαγκινέτι, Γεωργίου, Μανόλο (78' Καπό), Νικολακάκης, Πετράτσι, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα, Μάρτινς (63' Μάντζιος), Κάντζι (85' Ιωαννίδης)

Γκολ: Κατσικάς 10', Τζιόλης 81', Αθανασιάδης 83'

Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου 54', Στοχ 62'

Ανασκόπηση αγώνα

Στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ. Ηταν μία συνηθισμένη φάση για τον φετινό ΠΑΟΚ που εκμεταλλεύεται συχνά πυκνά τα στημένα, αφού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στοχ, ο Κατσικάς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Ανέβηκε και απείλησε ο Λεβαδειακός

Στο 21' ο Λεβαδειακός έκανε αισθητή την παρουσία του, μετά από σουτ του Λαμπρόπουλου από το ύψος της περιοχής που πέρασε μόλις άουτ. Οι Βοιωτοί δεν σταμάτησαν εκεί και στο 25' βρέθηκαν φάτσα με το γκολ. Ο Ορτέγκα με ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ξεμαρκαρίστηκε, σούταρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Αστοχος ο Στοχ

Ο ΠΑΟΚ χαράμισε σπουδαία ευκαιρία στο 33', όταν ο Αθανασιάδης έβγαλε τον Στοχ τετ α τετ με τον Στρατηλάτη, όμως, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός σούταρε με δύναμη και έστειλε την μπάλα άουτ. Ενα φάουλ του Λίνο στο 36' δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Βαρετό το δεύτερο ημίχρονο

Ο Λούκας στο 47' βρέθηκε απέναντι από τον Στρατηλάτη, πέρασε την μπάλα από πάνω του, αλλά στη συνέχεια επενέβησαν οι αμυντικοί του Λεβαδειακού και απομάκρυναν τον κίνδυνο. Από εκεί και πέρα, πάντως, ο ρυθμός του ματς έπεσε και έπρεπε να έρθει μία φάση στο 59', όπου ο Κίτσιου σέντραρε και ο Σαλπιγγίδης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για να... ξυπνήσουν οι θεατές.

Στο 69' ο Λίνο σέντραρε, ο Κλάους πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω το δοκάρι του Στρατηλάτη. Ο δραστήριος Λούκας στο 74' βρήκε με έξυπνη πάσα τον Αθανασιάδη στο ύψος του πέναλτι, όμως, το πλασέ του στράικερ του ΠΑΟΚ ήταν κακό και η μπάλα πέρασε άουτ.

Ακυρώθηκε γκολ του Λεβαδειακού

Στο 75' έγινε μία δύσκολη φάση για την οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα του Γλύκου στον Ορτέγκα, ενώ στο ξεκίνημα της φάσης φαίνεται να έχει κάνει χέρι ο Μάντζιος. Μερικά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 79' ο Ορτέγκα έφυγε μόνος απέναντι από τον Γλύκο, σκόραρε, αλλά ο βοηθός τον είχε υποδείξει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.

Ο Λούκας... σέρβιρε

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε το ματς με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών. Ο Λούκας μοίρασε από ένα τέρμα σε Τζιόλη και Κλάους στο 81' και στο 83' αντίστοιχα και έβαλε τέλος στην αγωνία των φιλάθλων του "Δικεφάλου". Στο 87', μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι, μετά από εξαιρετική πάσα του Βούκιτς στον Λίνο και κοντινό πλασέ του Βραζιλιάνου.

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Super League μετά τις πρώτες 17 αγωνιστικές

MVP

Ο Λούκας έδωσε συνέχεια στις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του. Ηταν ο πιο δραστήριος και παράλληλα επικίνδυνος παίκτης του ΠΑΟΚ μοιράζοντας και δύο ασίστ.

Απογοήτευση

Ο Μίροσλαβ Στοχ προβλημάτισε για ακόμη ένα παιχνίδι. Ο Σλοβάκος είχε πολλές ημιτελείς προσπάθειες, ενώ δεν βοήθησε σε κανένα σημείο την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ανοίξει την άμυνα του Λεβαδειακού.

Τα στατιστικά του αγώνα

3 Goal 0
2 Ασίστ 0
16 Τελικές Προσπάθειες 7
8 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
3 Κεφαλιές 0
4 Αποκρούσεις 1
6 Επεμβάσεις 29
50 Κλεψίματα 47
10 Φάουλ 13
5 Οφσάιντ 3
9 Κόρνερ 2
56 Λάθη 56
8/40 Γεμίσματα 2/7
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ