STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Με προσωρινή διαταγή δεν θα εκδικαστούν οι υποθέσεις

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εφόσον Ξάνθη και ΠΑΟΚ πάρουν προσωρινή διαταγή δικαστηρίου, τότε δεν θα μπορούν να εκδικαστούν οι υποθέσεις τους την Παρασκευή (21/2) και την Δευτέρα (24/2) αντίστοιχα.

Αν και αποφασίστηκε πως την Παρασκευή (21/2, 12:00) θα εκδικαστεί η υπόθεση του μετοχολόγιου της Ξάνθης και η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και την Δευτέρα (24/2, 12:00) η υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες αναβολές.

Αυτό μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που καταφέρουν οι ασπρόμαυροι και οι ακρίτες να πάρουν προσωρινή διαταγή δικαστηρίου. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν θα μπορούν να εκδικαστούν οι δυο υποθέσεις και ως εκ τούτου θα πάρουν... παράταση.

Εν ολίγοις, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, αφού το διοικητικό εφετείο μπορεί να εκδώσει προσωρινή διαταγή, που ουσιαστικά "δένει" τα χέρια των πρωτοδίκων του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Super League και δεν θα μπορούν να εκδικάσουν τις δυο υποθέσεις που ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ