STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Ουέλιτον"

Brazil's Sao Welliton celebrates after scoring his team's fourth goal against Chile's Universidad Catolica at a Copa Sudamericana soccer match in Santiago, Chile, Wednesday, Oct.  23, 2013. (AP Photo/Luis Hidalgo)
Brazil's Sao Welliton celebrates after scoring his team's fourth goal against Chile's Universidad Catolica at a Copa Sudamericana soccer match in Santiago, Chile, Wednesday, Oct. 23, 2013. (AP Photo/Luis Hidalgo) AP

Άλλη μία περίπτωση ξένου παίκτη φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Τι αναφέρεται σε δημοσίευμα στην Τουρκία για τον Ουέλιτον Σοάρες ντε Μοράις της Καϊσέρισπορ.

Μετά τον Κοσάνοβιτς ( όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Βέλγιο), ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φέρονται να ασχολούνται και με την περίπτωση του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού της Καϊσέρισπορ, Ουέλιτον Σοάρες ντε Μοράις. Ο βραχύσωμος (1.72μ.) επιθετικός, σύμφωνα με το " kayseritempo.org", έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, της Μαρίτιμο, ρωσικών ομάδων, αλλά και της Τραμζπονσπόρ που είναι -βάσει πάντα του ρεπορτάζ- το φαβορί για να τον αποκτήσει. Ο Ουέλιτον έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με την Καϊσέρισπορ και φέτος έχει 34 συμμετοχές, με 15 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε: Γκοϊάς, Ιτουάνο, Σπαρτάκ Μόσχας, Γκρέμιο, Σάο Πάουλο, Θέλτα Βίγκο, Μερσίν, Καϊσέρισπορ. Μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε το VIDEO με τα κατορθώματά του:

Photo Credits: AP Photo/Luis Hidalgo

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ