STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0

Ο ΠΑΟΚ μ' ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου μέρους ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου, της άδειας Τούμπας και του σοκ της αφαίρεσης τριών βαθμών, νικώντας με 3-0. Ανησυχία για Στοχ που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ.

Ο ΠΑΟΚ με ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου μέρους ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου, της άδειας Τούμπας και του σοκ της αφαίρεσης τριών βαθμών, νικώντας τελικά με 3-0. Ανησυχία για Στοχ που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ

Δεν λύγισε τον ΠΑΟΚ η άδεια Τούμπα και η κακή είδιση της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ και έφτασε σε μία πολύτιμη νίκη για την πορεία που κάνει στα πλέι οφ επί του Ατρομήτου με 3-0. Ο "Δικέφαλος" έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, κυρίως όσο είχε τον Στοχ στη συνθεσή του και με ένα εκρηκτικό τελευταίο πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος πέτυχε καθαρή νίκη επί των Περιστεριωτών. Βοήθησε, βέβαια, το απρόσμενο πέναλτι που έκανε με το απλωμένο χέρι ο Λαζαρίδης στην σέντρα του Κίτσιου, που έδωσε τη δυνατότητα στον Νάτχο να ανοίξει το σκορ και στον Στοχ... τον αέρα να πετύχει ένα πανέμορφο δεύτερο τέρμα.

Ο Σλοβάκος, όμως, αποχώρησε τραυματίας στο 60' δημιουργώντας ανησυχία ενόψει των επόμενων αγώνων, καθώς αυτή την περίοδο είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΠΑΟΚ. Στα συν για τον "Δικέφαλο", η άκρως θετική επανεμφάνιση του Κίτσιου σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα και το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά ο Βούκιτς σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο.

Όσο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, δικαιούται να έχει την πίκρα ότι μπορούσε να σκοράρει στις αρχές των δύο ημιχρόνων, αλλά δύο φορές με εξαιρετικές επεμβάσεις της είπε όχι ο Παναγιώτης Γλύκος.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ (Πόζογλου 88'), Τζαβέλλας, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Στοχ (Βούκιτς 60'), Σαλπιγγίδης (Σπυρόπουλος 75'), Αθανασιάδης

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταβλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (Ούμπιδες 46'), Δημούτσος, Γεωργίου (Ναπολεόνι 68'), Γκαρσία (Φωτάκης 74'), Καραμάνος, Παπαδόπουλος

Γκολ: Νάτχο 40' πεν., Στοχ 45', Βούκιτς 86'

Κίτρινες κάρτες: Κάτσε 64'-Λαζαρίδης 42'

Κόκκινες κάρτες: -

Θυμηθείτε εδώ το Live της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Ανασκόπηση

Με το καλημέρα ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Παπαδόπουλος στο 1ο λεπτό έβγαλε τον Γεωργίου τετ α τετ με τον Γλύκο, ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, όμως, με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν. Στο 5' ο Φυτανίδης σέντραρε, ο Γεωργίου έπιασε αφύλακτος από την μικρή περιοχή το σουτ στην κίνηση, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, χωρίς, πάντως, να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη φάση. Στο 22', όμως, ο "Δικέφαλος" βρέθηκε φάτσα με το γκολ, όταν ο Λίνο σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Νάτχο πλάσαρε στην κίνηση, όμως, ο Τζενάμο του είπε όχι αποκρούωντας με τα πόδια.

Πέναλτι και γκολάρα από τον Στοχ

Στο 39' ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κίτσιου σέντραρε, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο πόδι, στην συνέχεια στο χέρι του Λαζαρίδη και ο Κουκουλάκης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Νάτχο εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για τον "Δικέφαλο". Ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε εκεί και στο 45' διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Στοχ ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με άψογο πλασέ νίκησε τον Τζενάμο για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιώργος Παράσχος πέρασε τον Ούμπιδες στην θέση του Μπάλλα, με σαφή διάθεση να κάνει πιο επιθετικό απ' ότι στο πρώτο μέρος τον Ατρόμητο. Στο 48' ένα σουτ του Φυτανίδη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 50' ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γλύκο με κοντινή κεφαλιά.

Ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά στη συνέχεια για να έρθει ο Παπαδόπουλος στο 66' να... ταράξει τα νερά με μία μακρινή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που ανάγκασε τον Γλύκο να εκτιναχθεί στην γωνία του και να αποκρούσει. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο ΠΑΟΚ στο 70', όταν ο Τζενάμο απέκρουσε με υπερένταση ευθύβολο σουτ του Βούκιτς και στην επαναφορά ο Λίνο δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε. Στο 71' ο Παπαδόπουλος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, αλλά η κεφαλιά του κόντραρε στον Βίτορ και πέρασε κόρνερ, ενώ ο Βούκιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 86' με εξαιρετικό πλασέ, σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Ο MVP

Ο Στοχ, ο οποίος το διάστημα που αγωνίστηκε ήταν μόνιμος πονοκέφαλος για τους αμυντικούς του Ατρομήτου, ενώ πέτυχε μετά από εξαιρετική ενέργεια και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

Η Απογοήτευση

Ο Λαζαρίδης, όχι τόσο γιατί έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά γιατί δεν δικαιολογείται για την εμπειρία του η αντίδρασή του στην φάση που ο ΠΑΟΚ κερδίζει το πέναλτι και ανοίγει το σκορ .

Στατιστικά

3 Goal 0
1 Ασίστ 0
7 Τελικές Προσπάθειες 8
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
0 Κεφαλιές 3
4 Αποκρούσεις 3
19 Επεμβάσεις 10
26 Κλεψίματα 22
12 Φάουλ 13
0 Οφσάιντ 1
4 Κόρνερ 5
48 Λάθη 35
6/15 Γεμίσματα 6/24


TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ