STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0
Σαλπιγγίδης INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έδεσε την άμυνά του με τον Κατσουράνη αλλά ανέδειξε το μεσοεπιθετικό του πρόβλημα παραχωρώντας λευκή ισοπαλία (0-0) στον Ατρόμητο σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες

Παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα διεξήχθη την Κυριακή (13/1) στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου για την 17η αγωνιστική της Super League.

O "Δικέφαλος" παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στον Ατρόμητο, σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις, στο οποίο ο Κατσουράνης ηγήθηκε της αμυντικής γραμμής των "ασπρόμαυρων", αλλά και που, παράλληλα, φάνηκε έντονα το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 17η αγωνιστική της Superleague

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήδου)

ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος (88' Γιάννου), Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ (46' Γεωργιάδης), Σταφυλίδης, Σαλπιγγίδης, Λόρενς (72' Πέλκας), Αθανασιάδης

Ατρόμητος (Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν (90+' Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (86' Λαζαρίδης), Σουμπίνιο (75' Καραγκούνης), Κούτσι

Κίτρινες κάρτες: Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης, Λίνο, Λόρενς, Πέλκας, Σταφυλίδης

Σκόρερ: -

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι ουσιαστικό και τις δύο ομάδες να προσπαθούν χωρίς επιτυχία να βρούν διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ.

Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 14', όταν ο Σουμπίνιο σούταρε από μακριά, αλλά ο Γλύκος δεν ανησύχησε και άφησε την μπάλα να περάσει άουτ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή μπάλας και στο 16' ο Αποστολόπουλος σέντραρε στην "καρδιά" της άμυνας των φιλοξενουμένων, όμως, ο Ταυλαρίδης πρόλαβε τελευταία στιγμή και έδιωξε προ του Αθανασιάδη.

Το δεύτερο σουτ από πλευράς Ατρομήτου επιχείρησε ξανά ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος στο 26' ελίχθηκε από αριστερά και από πλάγια θέση προσπάθησε να δημιουργήσει κίνδυνο, αλλά ο Γλύκος μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.

Στο 36' ο Κατσουράνης έστρωσε την μπάλα στον Σταφυλίδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως, το σουτ του νεαρού μπακ έφυγε πάνω από την εστία του Ιτάνζ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν νωθρό και χαρακτηριστικό της έλλειψης πάθους από τις δύο ομάδες ήταν το γεγονός ότι εκτός από τις ελάχιστες φάσεις δεν βγήκε και ούτε μία κάρτα από το τσεπάκι του Σιδηρόπουλου.

Μηδέν και στο δεύτερο μέρος

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Γεωργιάδη να περνά στην θέση του Λάζαρ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε με περισσότερη διάθεση να επιτεθεί, αλλά οι προσπάθειές του έβρισκαν πάνω στο τείχος που είχε στήσει ο Ατρόμητος στην αμυντική γραμμή.

Ο χρόνος κυλούσε και η εικόνα του ματς ήταν η ίδια. Δηλαδή με τον "Δικέφαλο" να επιχειρεί στα καρέ του Ατρομήτου, χωρίς, πάντως, να απειλεί και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται μαζικά. Στο 69' έγινε η πρώτη αξιοσημείωτη φάση στο δεύτερο μέρος.

Ο Λίνο σέντραρε, η μπάλα κατευθύνθηκε στον αφύλαχτο Αθανασιάδη, ο οποίος, όμως, δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και έτσι δεν κατάφερε να απειλήσει.

Λίγο αργότερα ο Αποστολόπουλος σέντραρε, ο Ιτάνζ με τον Φυτανίδη μπερδεύτηκαν και λίγο έλειψε ο αμυντικός του Ατρομήτου να πετύχει αυτογκολ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και το ματς αφού μέχρι το φινάλε δεν σημειώθηκε κάποια άλλη φάση άξιας αναφοράς.

Το κλειδί

Η καλή μεσοαμυντική λειτουργία του Ατρομήτου και το γεγονός ότι ο Αναστόπουλος διάβασε καλά το παιχνίδι

Η απογοήτευση

Ο Λίαμ Λόρενς. Ο Ιρλανδός αντί να γίνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι χειροτερεύει

Στατιστικά αγώνα

0 Γκολ 0
0 Ασίστ 0
8 Τελικές Προσπάθειες 3
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 0
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3
2 Κεφαλιές 0
1 Αποκρούσεις 1
3 Επεμβάσεις 34
32 Κλεψίματα 38
12 Φάουλ 18
0 Οφσάιντ 2
9 Κόρνερ 1
66 Λάθη 59
13/48 Γεμίσματα 0/3
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ