ΠΑΟΚ και Άρης ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον 13χρονο Ρομάν

Διαβάστε πώς προέκυψε η συνεργασία οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά και η κινητοποίηση των προέδρων των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης για να στηρίξουν ένα 13χρονο παιδάκι που ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας.

Η περιπέτεια υγείας του 13χρονου Ρομάν ενώνει οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη και κινητοποιεί Ιβάν Σαββίδη και Θόδωρο Καρυπίδη.

Το Καβαλάρι, ένα χωριό 18 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης στην επαρχία του Λαγκαδά, βάζει σε άλλη διάσταση το επικείμενο ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο πρόεδρος του τοπικού Άρη Καβαλαρίου, Άγγελος Κουτούλας μαζί με οπαδούς των δυο ομάδων της Θεσσαλονίκης έχουν αρχίσει μια εκστρατεία ώστε να βοηθηθεί οικονομικά η οικογένεια του 13χρονου Ρομάν από την Αρμενία που κατοικεί εδώ και χρόνια στο Περιβολάκι και εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο μικρός, πρέπει να ταξιδέψει και να εγχειριστεί στην Αγγλία.

Αυτή θα είναι η τρίτη επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί και θα πρέπει να νοσηλευτεί για τρεις μήνες στο Νησί.

Χρειάζονται άμεσα να βρεθούν χρήματα για να ενισχυθεί η οικογένεια του, μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

"Θέλαμε να βοηθήσουμε και σκεφτήκαμε αυτόν τον τρόπο γιατί δεν θα είχαμε χρόνο να διοργανώσουμε κάποια άλλη εκδήλωση.

Έχουμε επικοινωνήσει και με τον Ιβάν Σαββίδη και με το Θόδωρο Καρυπίδη και μας είπαν ότι θα βοηθήσουν. Δεν έχουμε ακόμη συναντηθεί μαζί τους γιατί ο πρώτος είναι στη Ρωσία και ο πρόεδρος του Άρη ήταν στην Αθήνα.

Και οι δύο είπαν ότι θα βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους. Για μας αυτό είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι και αν το κερδίσουμε θα κάνουμε μια μεγάλη γιορτή για να πανηγυρίσουμε" είπε στον "ARENA FM 89,4" ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Old Fashioned είναι το μόνο κοκτέιλ για τον χειμώνα

Είναι δυνατό, διαχρονικό και τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ