STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Μονομαχία με φόντο το Champions League

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Τετάρτης (01/07, 21.00) σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για τη δεύτερη θέση.

Μεγάλο ματς έχουμε το βράδυ της Τετάρτης (01/07, 21:00) στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι δύο δικέφαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου κοντράρονται σε ένα ματς το οποίο δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Οι γηπεδούχοι έχουν το ψυχολογικό προβάδισμα, αφού προέρχονται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Άρη η οποία τους έδωσε και αέρα τριών βαθμών από την ΑΕΚ.

Στην αντίπερα όχθη οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι ηττήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό με 2-1, ξέρουν καλά ότι στην Τούμπα ίσως έχουν μία από τις τελευταίες τους ευκαιρίες για να ανατρέψουν την κατάσταση για τη δεύτερη θέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Το Πάμε Στοίχημα, λοιπόν, προσφέρει για το ντέρμπι περισσότερες από 200 επιλογές πριν από την έναρξή του και κατά τη διάρκειά του και συνδυαστικά στοιχήματα στους παίκτες που θέλουν να ποντάρουν. Οι αποδόσεις είναι ελκυστικές και προσφέρεται πληθώρα επιλογών σε όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν στοιχηματικά με το μεγάλο ματς της Τετάρτης.

ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ;

Σε αυτές τις επιλογές μπορείς να βρεις πολλές που θα προκαλέσουν την έμπνευσή σου. Τόσο σε μονά όσο και σε combo στοιχήματα οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν σχεδόν όλες τις πιθανές εμπνεύσεις κάθε παίκτη.

Πάμε να δούμε μερικές από αυτές. Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες σκοράρουν το να ποντάρουμε στο Over 1,5 και με νικητή είτε τον ΠΑΟΚ είτε την ΑΕΚ (το βρίσκουμε στο 2,58 και 4,55 αντίστοιχα) είναι δύο αγορές με ενδιαφέρον.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι και ο Μάρκο Λιβάγια είναι δύο παίκτες που έχουν αποδείξει την καλή σχέση που έχουν με τα αντίπαλα δίχτυα. Το να σκοράρει ο Πολωνός πληρώνει 5, ενώ το να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα ο Κροάτης θα το βρεις στο 6,5 σε δύο επιλογές με ρίσκο, αλλά και λογική.

Μία άλλη επιλογή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το να σκοράρει ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο πρώτος που πληρώνει 2,3, ενώ το να το πράξει η ΑΕΚ θα το βρεις στο 3,1.

Συνεχίζονται οι επιβραβεύσεις από τον ΟΠΑΠ

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες:

  • 2-0 & Έληξε
  • Στο Παρά 1
  • Boost 13
  • Boost Νίκης

Ειδικά η πρώτη επιλογή είναι μία με μεγάλο ενδιαφέρον για όσους αποφασίσουν να ποντάρουν στο ντέρμπι. Με το "2-0 και Έληξε" οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Αυτό σημαίνει ότι εάν πιστεύεις πως είτε ο ΠΑΟΚ είτε η ΑΕΚ καταφέρουν κάποια στιγμή στο παχινίδι να προηγηθούν με 2-0 τότε μπορείς να παίξεις το ειδικό στοίχημα και να βγεις κερδισμένος ανεξάρτητα από το τελικό σκορ.

Οι τρεις προωθητικές ενέργειες του Πάμε Στοίχημα απαιτούν την έμπνευση του παίκτη ο οποίος πρέπει να ποντάρει σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων απογειώνοντας τα κέρδη του. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξεις σωστά πηγαίνοντας σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ