STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0
Ιγκόρ INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0 στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, χάρη στο 8ο φετινό τέρμα του Ίγκορ.

Αν έχεις Ίγκορ (και Κάσες) διάβαινε στον δρόμο της παραμονής. Ο Πανθρακικός έφτασε στην τρίτη σερί του νίκη στην έδρα του χάρη στους φετινούς του πρωταγωνιστές.

Ο Κάσες έδωσε την ασίστ στον Ίγκορ ο οποίος στο 75' πέτυχε το 8ο του φετινό τέρμα, δίνοντας τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Οι γηπεδούχοι με τους τρεις βαθμούς σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 24 βαθμούς και την επόμενη Κυριακή (12/1) έχουν ..."Ελ Θράκικο" με την Ξάνθη και πάλι στην έδρα τους.

Ο Λεβαδειακός συμπλήρωσε 4 σερί ήττες χωρίς να σκοράρει, μένοντας στους 17 βαθμούς, με μόλις 1 φέτος εκτός έδρας. Το Σάββατο (11/1) φιλοξενεί τον Εργοτέλη.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Πανθρακικός - Λεβαδειακός

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δ.Α.Κ. Κομοτηνής

Διαιτητές: Τριτσώνης, Μπαλτάς, Γρεβένης

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ίγκορ, Χρήστου (Μακρυδημήτρης 13'), Λαδάκης, Ζος, Κάσες (Χασομέρης 92'), Μπαϊκαρά, Τζάνης (Τριανταφύλλου 83'), Ντιόγκο.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Νικολακάκης (Γιάντσης 84'), Σκέμπης, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης (Βασιλείου 81'), Λαμπρόπουλος (Ιωαννίδης 71'), Κονέ, Ορτέγκα, Καπό, Μάρτινς.

Γκολ: Ίγκορ 75'

Δοκάρια: Τζάνης 5', Κάσες 43'

Κίτρινες κάρτες: Μαξίμ / Γεωργίου, Μανόλο, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος

H SuperBALL επιστρέφει με την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League (5/1). Συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τις πρώτες αναμετρήσεις για το 2014. Σέντρα στις 21:00.

Ανασκόπηση αγώνα

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για να παρακολουθήσουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά και μόλις στο 5' είχε δοκάρι με τον Τζάνη σε απευθείας... κόρνερ. Ωστόσο φαίνεται ότι η εορταστική γαλοπούλα είχε πέσει βαριά στους παίκτες και των δύο ομάδων. Μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρχε καθόλου ρυθμός, ενώ οι γηπεδούχοι σε όσα σουτ δοκίμασαν, έστειλαν την μπάλα ψηλά άουτ.

Ο Λεβαδειακός έδωσε σημεία ζωής στο 42' με τον Μάρτινς να θέλει να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον Ορτέγκα που σπατάλησε μοναδική ευκαιρία. Για να απαντήσει στο 43' ο Κάσες σημαδεύοντας με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι. Μαζεμένες οι συγκινήσεις στο πρώτο μέρος που είχε 7 τελικές (6-1 για τον Πανρθρακικό) αλλά καμία στην εστία!

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-0
INTIME SPORTS

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη. Μοιρασμένη κατοχή, πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και αστοχία. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη τελική στην εστία στον αγώνα ήρθε στο... 68' σε αδύναμη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου. Ενώ για τον Πανθρακικό σε απευθείας φάουλ του Τζάνη στο 74' που κατέληξε σε κόρνερ από την απόκρουση του Πρζιρόβσκι.

Η νέα στημένη φάση (75') έφερε και το γκολ για τον Πανθρακικό, με τον Ίγκορ να μην αστοχήσει εξ' επαφής (1-0). Εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι καθώς μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι στην μορφή που μας παρουσίασε σχεδόν σε όλο το 90λεπτο.

Ο MVP της αναμέτρησης

Να τον μοιράσουμε τον έπαινο σε Ίγκορ και Κάσες. Ο δεύτερος ταλαιπώρησε και πάλι αντίπαλες άμυνες και έδωσε την ασίστ στον πρώτο που συνέχισε το βιολί του στο σκοράρισμα.

Η απογοήτευση

Να μοιράσουμε και εδώ τον τίτλο. Στον Μάρτινς που θέλησε να γίνει αλτρουιστής στο 42' σε σημείο που δεν γίνεται να μην σκοράρεις. Και στον Ορτέγκα που πήρε την πάσα και αστόχησε.

Στατιστικά αγώνα

1 Goal 0
1 Ασίστ 0
13 Τελικές Προσπάθειες 4
3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 1
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
6 Κεφαλιές 1
2 Αποκρούσεις 1
10 Επεμβάσεις 23
30 Κλεψίματα 23
8 Φάουλ 18
4 Οφσάιντ 2
5 Κόρνερ 4
42 Λάθη 41
9/31 Γεμίσματα 2/11
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ