Πανόπουλος σε Κούγια: "Φιλάκια Alex"

Πανόπουλος, Κούγιας

Πανόπουλος σε Κούγια: "Φιλάκια Alex"

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο Χρήστος Πανόπουλος "δρα σαν Δούρειος ίππος και καταστρέφει όλες τις προσπάθειες για αναβάθμιση, προβάλλοντας κάτι κωμικές προτάσεις". Απάντησε με... φιλάκια ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης.

Η Super League είναι στον "αέρα". Οι ομάδες αδυνατούν να συνεννοηθούν με τη Nova, αλλά και μεταξύ τους. Χρήστος Πανόπουλος και Αλέξης Κούγιας, επί παραδείγματι, που βρίσκονται ξανά στα... χαρακώματα. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μίλησε στον Arena fm και υποστήριξε ότι αυτός της Ξάνθης "δρα σαν Δούρειος ίππος".

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: "Ο Πανόπουλος που καταστρέφει όλες τις προσπάθειες για αναβάθμιση προβάλλοντας κάτι κωμικές προτάσεις, εμφανίζεται μετά να βγάζει χρησμούς. Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Δε θα συμμετάσχει πλέον η ΑΕΛ στο συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ και θα επιλέξει μοναχικό δρόμο. Ο Πανόπουλος κοροϊδεύει όλους εμάς τους 11 που μαζευόμαστε για να αναβαθμίσουμε τα οικονομικά μας και δρα σαν Δούρειος ίππος".

Λίγες ώρες μετά ήρθε η απάντηση από τον Χρήστο Πανόπουλο, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας του, με το ύφος που τον διακρίνει, ανέφερε: "Ο κος. Κούγιας είναι μία μεγάλη ιστορία με παρελθόν, με παρόν και του εύχομαι ολόψυχα μεγάλο μέλλον. Τα πράγματα στη ζωή αυτοπροσδιορίζονται κι όλοι κρινόμεθα καθημερινά από το κοινωνικό σύνολο για τις απόψεις, τις θέσεις και τις AΛΛΑΓΕΣ των θέσεών μας. Αυτό θα γίνει και τώρα. Κάθε πόλη και καημός monsieur Αλέξης.

P.S.: Η Super League να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των τελευταίων τριών σημαντικών συνεδριάσεων.

Αυτά θα «βουλώσουν» πολλά στόματα.

Το ΟΦΕΙΛΕΙ απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Φιλάκια Alex.

ΤΕΛΟΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διαφωνία και αδιέξοδο
Πανόπουλος: "Δεν βλέπω επόμενη μέρα"
Κούγιας: "Αρκεί η πρόταση ενός υπόδουλου για να τορπιλιστεί η απόφαση"

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24