STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανόπουλος: "Δεν βλέπω επόμενη μέρα"

SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÅÊÔÁÊÔÇ ÃÅÍÉÊÇ ÓÕÍÅËÅÕÓÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÄÓ ÊÁÉ ÅÊÔÁÊÔÇ ÃÅÍÉÊÇ ÓÕÍÅËÅÕÓÇ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Πανόπουλος δεν βλέπει επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τόνισε εξερχόμενος του ΔΣ της Super League. "Συμφωνήσαμε όλοι ότι διαφωνούμε", πρόσθεσε.

Απαισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης του νέου πρωταθλήματος της Super League εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, αποχωρώντας από το ΔΣ του Συνεταιρισμού.

"Δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Ήταν δύσκολο, έμοιαζε με μπάχαλο όπως κι η γενική συνέλευση. Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του. Συμφωνήσαμε όλοι ότι διαφωνούμε", τόνισε μετά από την αναβολή που πήρε η συζήτηση για την προκήρυξη της νέας σεζόν.

"Αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα. Όπως γνωρίζετε, θα υπάρξει αναβολή για την προκήρυξη. Η θέση της Ξάνθης ήταν να μην υπάρξει αναβολή, αλλά βλέποντας πως το ένα θέμα χτύπαγε το άλλο, αποφασίσαμε να πάει για 2-3 μέρες μετά".

"Θα πρέπει όλοι οι φορείς, είτε η Νova, είτε η Super League είτε κυβέρνηση, να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κοντά στο τέλος. Πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν ποδόσφαιρο και τι ποδόσφαιρο θέλουν. Θεωρώ ότι και για ένα χρόνο να υπάρξει ποδόσφαιρο, θα πρέπει οι ιδιοκτήτες να σκεφτούν τι γίνεται από εκεί και πέρα. Εγώ δεν βλέπω επόμενη μέρα, στη ζωή, όμως, δεν πρέπει ποτέ να λες 'ποτέ'".

Το νέο ΔΣ ορίστηκε για την Παρασκευή, ωστόσο ο μακροβιότερος ιδιοκτήτης του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν βλέπει φως στον ορίζοντα: "Την εκτίμησή μου για το τι θα γίνει την Παρασκευή θέλω να την κρατήσω για μένα. Όμως, η Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα και δεν θέλω να προδικάσω τίποτα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ