Πανιώνιος - Βόλος: Η νέα πραγματικότητα στα χρόνια του κορονοϊού

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πανιώνιο και το Βόλο παρουσιάστηκαν οι υγειονομικοί κανόνες που εφαρμόζονται στα ελληνικά γήπεδα για την αποτροπή νέας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός ήρθε για να μείνει και πλέον χρειάζεται προσοχή απ' όλους για την αποφυγή ξεσπάσματος ενός νέου κύματος το COVID-19. Έτσι, λοιπόν, μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να επανεκκίνησε, όμως τα παιχνίδια διεξάγονται με την τήρηση ενός αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Στην αναμέτρηση μεταξύ του Πανιωνίου και του Βόλου για την 1η αγωνιστική των playouts είδαμε για πρώτη φορά το εν λόγω πρωτόκολλο σε εφαρμογή στη χώρα μας. Οι άνθρωποι που επιτρέπεται να παρευρίσκονται στις κερκίδες  φορούσαν μάσκες προστασίας, ενώ πριν εισέλθουν στο χώρο του γηπέδου θερμομετρήθηκαν.

Το προσωπικό και τα ball boys που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο φορούν επίσης μάσκες, ενώ το ίδιο ισχύει και για πολλούς παίκτες και για το προπονητικό τιμ που βρίσκονται στον πάγκο. Φυσικά, όσοι από τους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.