STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Βόλος 1-0: Φιλί της ζωής για τους "κυανέρυθρους"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος με γκολ του Σωτήρη Τσιλούλη στο 57' που έκανε άπαντες να ξεχάσουν τον κορονοϊό πήρε μια νίκη που τον κρατάει ζωντανό στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Το πρώτο ματς στη μετά κορονοϊού εποχή στην Ελλάδα είχε έναν μεγάλο νικητή και αυτός ήταν ο Πανιώνιος που επικράτησε του Βόλου με 1-0 με το Σωτήρη Τσιλούλη στο 57' να δίνει το φιλί της ζωής στους "κυανέρυθρους" με το γκολ που σημείωσε και μετά να πνίγεται στις αγκαλιές όλων των συμπαικτών του που ξέχασαν τη πάει να πει απόσταση και κορονοϊός.

Το τρίποντο αυτό ήταν αρκετά σημαντικό για την ομάδα του Πανιωνίου που μείωσε στους τρεις πόντους τη διαφορά από τον Παναιτωλικό και έδειξε αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Σε ένα κακό παιχνίδι, με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες οι "κυανέρυθροι" δεν πτοήθηκαν ούτε από τις άδειες εξέδρες, ούτε από το γεγονός ότι έχασαν τον Αραμπούλι στο 36' και κόντρα σε μια ομάδα που ίσως δεν έχει κίνητρο για κάτι παραπάνω πήραν τρεις βαθμούς που ίσως φανούν καθοριστικοί για τη συνέχεια των playouts.

Ο Πανιώνιος είχε σε εξαιρετική μέρα τους Κόρμπο, Τσιλούλη και Εμμανουηλίδη με τον τελευταίο μάλιστα να είναι αυτός που δημιούργησε τα περισσότερα ρήγματα στην άμυνα του Βόλου ενώ από δική του ενέργεια και ασίστ που έβγαλε επιτεύχθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Μετά το γκολ η άμυνα των "κυανέρυθρων" δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και το παιχνίδι να λήξει στο 90+6 με άπαντες στη Νέα Σμύρνη να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Οικονομίδης (71' Μιλόγεβιτς), Παπανικολάου, Κόρμπος, Τσιλούλης, Αραμπούλι (41' Λυμπεράκης), Εμμανουηλίδης (86' Παπαγεωργίου).

Βόλος: Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης, Λύρατζης (64' Τσαούσης), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84' Κάσες), Μουνίθ, Ζοάο, Μάντζης.

Γκολ: 57' Τσιλούλης

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Τζιώτζιος (Θράκης)

4ος: Τάσης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κότνικ/Δημόπουλος, Μπαλογιάννης, Λύρατζης

Η Βαθμολογία των playouts

7. Ατρόμητος 32

8. ΑΕΛ 30

9. Αστέρας 30

10. Λαμία 27

11. Βόλος 27

12. Ξάνθη 18

13. Παναιτωλικός 17

14. Πανιώνιος 14

*Πανιώνιος και Βόλος έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ