STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Έκτοι οι κυανέρυθροι, με την πλάτη στον τοίχο οι Γιαννιώτες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και οι Γιαννιώτες είναι με την πλάτη στον τοίχο για την παραμονή τους στη Super League.

Εντελώς αντίθετα είναι τα συναισθήματα στο στρατόπεδο του Πανιώνιου και του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το μεταξύ τους παιχνίδι. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 2-1 και πλέον βρίσκονται στην έκτη θέση της Super League. Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ θα παλέψει για την παραμονή του με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Γιαννιώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία και φωνάζουν τόσο για το δεύτερο γκολ του Πανιωνίου, όσο και για το ακυρωθέν τέρμα τους στις καθυστερήσεις.

1. ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Μόλις στην πρώτη του τελική στιγμή στο ματς ο Πανιώνιος ευτύχισε να προηγηθεί. Μόνο που ο σκόρερ δεν ήταν κάποιος από τους συνήθεις υπόπτους. Ο λόγος για τον Γιάννη Μασούρα ο οποίος με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ στο 7'.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του παίκτη του Πανιωνίου στη Super League μετά από 31 συμμετοχές. Ο Μασούρας έχει πετύχει συνολικά στην καριέρα του τέσσερα γκολ και όλα πλέον είναι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα τρία προηγούμενα τα είχε πετύχει την προηγούμενη σεζόν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ΑΕΛ τότε ο 22χρονος μπακ είχε πετύχει και τα δύο τέρματα της ομάδας του στην νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς στα Ιωάννινα και πέτυχε το ένα από τα τρία που σημείωσε η ομάδα του στη ρεβάνς παίρνοντας την πρόκριση στην παράταση με 3-2 (1-2 η κανονική διάρκεια του αγώνα).

Αν μη τι άλλο ο Γιάννης Μασούρας έχει χτίσει μία ιδιαίτερη σχέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

2. ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του θέλησε να βρει λύσεις στο επιθετικό του πρόβλημα παίζοντας από την αρχή με 4-4-2. Ο Πετράκης θέλησε έτσι να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά κάτι τέτοιο δεν απέδωσε σε κανονική ροή αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν μεν μακριά τους αντιπάλους τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και μετά από το 30' δημιούργησαν τις δικές τους καλές στιγμές. Αμφότερες όμως από στατικές φάσεις. Στο 36' ο Σεργκελασβίλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Μάλερμπ σε μία ωραία επέμβαση. Από το κόρνερ που εκτέλεσε ο ίδιος ο Μιχαήλ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Αυτές ήταν και οι μοναδικές καλές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

3. ΡΟΝΤΕΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Πετράκης έριξε στον αγωνιστικό χώρο τόσο τον Αθανασιάδη όσο και τον Νικολιά με στόχο να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, όμως αποδείχτηκε και δίκοπο μαχαίρι για τους φιλοξενούμενους.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΣ κατάφερε να φτάσει στη ισοφάριση στο 55'. Ο Κριζμάν κέρδισε το πέναλτι από τον Σταυρόπουλο και το εκτέλεσε εύκολα για να κάνει το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, όμως άφησαν πολλούς κενούς χώρους πίσω. Αυτούς εκμεταλλεύτηκε ο Πανιώνιος και σε μία από τις αντεπιθέσεις του κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ.

Ο Μπουμάλ μπήκε από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα και ο Σπιριντόνοβιτς την έστειλε από κοντά στα δίχτυα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα έχει βρει στο χέρι του. Σύμφωνα με τα ριπλέι που είδαμε η μπάλα βρίσκει στο στήθος και στο χέρι του παίκτη του Πανιωνίου πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα με τον διαιτητή και τον επόπτη να μετρούν το γκολ.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ τα έπαιξε όλα για όλα σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το γκολ δεν μέτρησε αφού ο επόπτης Σινιοράκης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Κάργα.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Γεώργιος Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής), Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μανιάτης (59' Τσιλούλης), Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Παπαγεωργίου (60' Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κάργας, Σεργκελασβίλι, Κάστρο, Πάντελιτς (52' Νικολιάς), Παμλίδης (46' Αθανασιάδης), Κριζμάν, Μάνος (70' Λέο).

Γκολ: 7' Μασούρας, 65' Σπιριντόνοβιτς / 55' Κρίζμαν

Κάρτες: 89' Σταυρόπουλος / 57' Τζημόπουλος, 69' Αθανασιάδης

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ