ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος - Λαμία 1-0: Με Μασούρα πλησίασε στην πεντάδα

Πανιώνιος - Λαμία 1-0: Με Μασούρα πλησίασε στην πεντάδα

Η Λαμία ήταν καλύτερη στη Νέα Σμύρνη, αλλά ο Πανιώνιος είχε τον φορμαρισμένο Μασούρα που στο 84' σκόραρε το νικητήριο γκολ, έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του και χάλασε το αήττητο επτά αγώνων του Μάκη Χάβου (VIDEO).

Ο Πανιώνιος επικράτησε της Λαμίας με 1-0 χάρη σε γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 84' κι έτσι για πρώτη φορά φέτος έφτασε στον έναν πόντο μακριά από την πεντάδα της Super League!

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στη Νέα Σμύρνη, όμως, ο Μασούρας κατάφερε με τέρμα σε τέταρτο συνεχόμενο ματς, αυτό που έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολο όσο η Λαμία είχε... πατημένο το πόδι στο γκάζι.

"ΕΚΑΤΣΕ" Ο ΜΠΕΡΤΟΛΙΟ, "ΕΚΑΤΣΕ" Η ΛΑΜΙΑ

Ο Μασούρας χρίστηκε σκόρερ, όμως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας είχε πάρει την ομάδα του από το χέρι και φαινόταν πως μπορούσε να την οδηγήσει σε μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του που πήραν τις πάσες του Αργεντινού δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του εξαιρετικού, σ' ένα ακόμη ματς Μάτιτς Κότνικ.

Όλα αυτά μέχρι το 60' που ο 27χρονος άρχισε να μην... τραβάει, ενώ στο 80' έγινε και αλλαγή μια και παραπονέθηκε πως πονούσε και δεν μπορούσε να συνεχίσει να παίζει. Από τη στιγμή που η απόδοσή του έπεσε η Λαμία υστέρησε σε επιθετικές πρωτοβουλίες και φαντασία μπροστά από την "κυανέρυθρη" εστία.

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΧΑΒΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, του Πανιώνιου εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης πέτυχαν να χαλάσουν το σερί του Μάκη Χάβου στον πάγκο της Λαμίας. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν αήττητος για επτά συνεχόμενα ματς, αλλά λίγο η αστοχία των παικτών του, λίγο η κούραση των τελευταίων λεπτών εμπόδισαν να συνεχιστεί το ρεκόρ.

ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΟΖΕ ΑΝΙΓΚΟ

Ο Ζοζέ Ανιγκό από την πλευρά του είχε πολλά παράπονα από την ομάδα του, κυρίως από τους δύο στόπερ του Μπανανά και Ντομίνγκες. Αμφότεροι δυσκολευόντουσαν ν' ανταποκριθούν όταν η Λαμία πίεζε ψηλά και γυρνούσαν τη μπάλα στον Κότνικ γεγονός που δυσκόλευε τον Πανιώνιο να εκδηλώσει επίθεση.

Στη ροή του αγώνα, όμως, ο Γάλλος κόουτς διόρθωσε τα κακώς κείμενα στην τακτική προσέγγιση. Πέρασε τον Αλί στο ματς και τον Καμαρά κι έτσι οι γηπεδούχοι απέκτησαν άλλο πρόσωπο στην επίθεση. Μπορεί να μην δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκαν όμως την κούραση του αντιπάλου και ανέκτησαν την κατοχή, δουλεύοντας υπομονετικά μέχρι να φτάσουν στο γκολ της νίκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Γήπεδο: Στάδιο Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Φωτιάς

Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος, Παπαδάκης

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κότσιτς, Οικονομίδης (90+1' Παπαγεωργίου), Πιρίς (55' Αλί), Κεϊτά, Τσιλούλης (46' Καμαρά), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος (71' Οσμάν), Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Επστάιν (80' Ρόμανιτς), Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (80' Καραγκούνης), Καραμάνος.

Γκολ: 84' Μασούρας

Κάρτες: 41' Πιρίς, 54' Οικονομίδης / 13' Δημούτσος, 56' Σκόνδρας, 63' Αντέτζο, 65' Πλιάτσικας

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ