STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Ξάνθη 0-0: Χαμένοι και οι δύο στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Πανιώνιος και Ξάνθη αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Νέα Σμύρνη με το τελικό 0-0 να αφήνει ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες.

Πανιώνιος και Ξάνθη ήθελαν τη νίκη για εντελώς διαφορετικούς λόγους το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη και το τελικό 0-0 σίγουρα δεν ικανοποίησε κανέναν αφού και οι δύο ομάδες βγήκαν χαμένες.

Οι μεν γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν και άλλο τον Παναιτωλικό στη μάχη που δίνουν για τον υποβιβασμό ενώ οι δε φιλοξενούμενοι ναι μεν έφτασαν τον ΟΦΗ στην 6η θέση αλλά έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς αλλά η Ξάνθη πήρε τα ηνία του αγώνα και έψαξε περισσότερο τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο όπου είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από το ματς της Ξάνθης:

1. Ο ΚΑΣΑΔΟ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΞΑΝΘΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και θέλησε να αιφνιδιάσει την Ξάνθη. Με τον Αρουμπαλί κυρίως πρωταγωνιστή έφτιαξε μια-δυο ευκαιρίες αλλά ο Κασάδο με σωτήριες ενέργειες ήταν αυτός που έσωσε την ομάδα του και κράτησε το μηδέν.

Χαρακτηριστικές είναι δύο περιπτώσεις με τον φορ των γηπεδούχων αρχικά στο 12' να κλέβει τη μπάλα, να περνάει όποιο βρήκε μπροστά του και ο Κασάδο να βάζει το τάκλιν στο σουτ κόβοντας τη μπάλα. Επίσης στο 15' ο Αραμπούλι μετά από εκτέλεση φάουλ και δεύτερο σουτ είδε τον Άμπατ να του λέει όχι.

Όσο για τη δεύτερη περίπτωση ήρθε στο 24' όταν ο Τσιλούλης από τα δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Κασάδο σωτήρια με κεφαλιά απομάκρυνε πριν η μπάλα φτάσει στον Αραμπούλι και εκτελέσει.

2. Η ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Μετά το πρώτο 20' η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της και ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή αλλά χωρίς να απειλεί. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως συνδύασε την υπεροχή της αυτή με τελικές ευκαιρίες στις οποίες ο Κότνικ δήλωσε παρών.

Βέβαια οι Ακρίτες ναι μεν είχαν τη μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί με κάθε τρόπο αλλά δεν έφτιαξαν μια κλασική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Πανιωνίου. Ουσιαστικά κάθε τους τελική ήταν εκτός περιοχής με τον Κότνικ να μπλοκάρει.

Ο Παράσχος έκανε αλλαγές στην επίθεση της ομάδας του, ρίσκαρε για να βρει το πολυπόθητο γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

3. ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος αν και βρίσκεται σε δύσκολη θέση και θέλει μόνο νίκες για να φτάσει τον Παναιτωλικό στο δεύτερο μέρος έδειξε πως δεν μπορούσε να φτιάξει μια επίθεση, δεν μπορούσε να απειλήσει. Όποτε φορές έπαιρναν τη μπάλα στα πόδια τους οι γηπεδούχοι, είτε την έχαναν αρκετά γρήγορα, είτε έφταναν μέχρι την περιοχή της Ξάνθης χωρίς όμως να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πανιώνιος έφτιαξε την πρώτη του τελική στο δεύτερο 45λεπτο στο 90' και αυτή ήταν μια κεφαλιά του Γρίβα σε σέντρα από τα δεξιά. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε γίνει κανένα σουτ προς την εστία του Άμπατ στο δεύτερο μέρος με τον γκολκίπερ της Ξάνθη να περνάει ένα εύκολο βράδυ.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ