STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος Ευρώπης, 2-0 την Καλλονή

Πανιώνιος Ευρώπης, 2-0 την Καλλονή
Μπακασέτας Κόρμπος INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-0 την Καλλονή και παραμένει αήττητος για 18 σερί αναμετρήσεις στην Νέα Σμύρνη σε όλες τις διοργανώσεις!

Μία ακόμα επαγγελματική εμφάνιση από τον Πανιώνιο και νίκη με 2-0 επί της Καλλονής. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διάβασε άψογα τις "σαρδέλες", έκλεισε τους διαδρόμους και στην κόντρα πήρε αυτό που ήθελε. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 91ο λεπτό, όμως δύσκολα θα άλλαζε κάτι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:Νέα Σμύρνης

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Δουδούμης (Φθιώτιδας)

Πανιώνιος ( Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ, Καραμάνος (Μασούρας 66'), Βιγιάλμπα (Ανσαριφάρντ 58'), Μπακασέτας (Χαλκιαδάκης 87').

ΑΕΛ Καλλονής ( Θεοδωρίδης): Χογκ, Κρολ, Ανστασιάδης (Γιορέντε 70'), Αντέτζο, Ολυκα, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς (Κλαντρούμπσκι 89'), Γεωργίου, Ελλακόπουλος (Μπαργκάν 46'), Μανούσος.

Γκολ: Μπακασέτας 1-0 (σουτ 11'), 2-0 (σουτ 68').

Κάρτες: Κρολ (κίτρινη 32'), Κεϊτά (κίτρινη 60'), Μπουμάλ (86' κίτρινη).

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα Πανιώνιος - ΑΕΛ Καλλονής 2-0.

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το φιλμ του αγώνα

Καλύτερος ο Πανιώνιος στα πρώτα λεπτά του αγώνα πίεσε την άμυνα της Καλλονής και έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες με τον Βιγιάλμπα. Το 1-0, ωστόσο, έγινε μετά από ένα λάθος των φιλοξενούμενων. Ο Αντέτζο έδωσε κατά λάθος τη μπάλα στον Καραμάνο, αυτός έδωσε τη σωστή στιγμή στον Μπακασέτα κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0 στο 11ο λεπτό.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την Καλλονή να ανεβάζει στροφές και να βάζει δύσκολα στους γηπεδούχους. Βέβαια την εμφάνιση τους έκαναν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Αποκορύφωμα στο πρώτο μέρος ένα σκληρό μαρκάρισμα του Κρολ στον Μπακασέτα που έφερε αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανιώνιο να έχει δυο ακόμα καλές στιγμές σε σουτ του Βιγιάλμπα (όμως ο Χογκ έπεσε και έσωσε την εστία του) και του Μπουμάλ που πέρασε εκτός.

Κακός ρυθμός, γκολ ο Πανιώνιος

Το παιχνίδι ήταν κακό στο δεύτερο μέρος με τον Πανιώνιο ωστόσο να ελέγχει το ρυθμό και να μην τρώει φάσεις. Στο 68ο λεπτό ο Ιστορικός έφτασε σε ένα ακόμα γκολ ξανά με τον Μπακασέτα. Ο Μπουμάλ σήκωσε τη μπάλα, ο Έλληνας άσος κοντρόλαρε και με φοβερό σουτ έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 3-0, όμως ο Ανσαριφάρντ αντί να τελειώσει τη φάση φάτσα με τον Χογκ έδωσε κακή πάσα στον Μπουμάλ που σούταρε άουτ. Το παιχνίδι τελείωσε με την Καλλονή να έχει δοκάρι στο 91ο λεπτό με τον Μανούσο.

Ο MVP του αγώνα

Φυσικά ο Τάσος Μπακασέτας. Έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγεί τον Πανιώνιο στην Ευρώπη. Σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και καιρό.

Η φάση του αγώνα

Ο Μπουμάλ είχα μία εντυπωσιακή ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Ντρίμπλαρε δυο αντιπάλους και έδωσε την κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στα αριστερά. Σε τρομερή κατάσταση κι αυτός.

Ο διαιτητής

Δεν είχε δύσκολο έργο και ευτυχώς δεν μας απασχόλησε. Διαμαρτυρήθηκαν για ένα χέρι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, αλλά μέχρι εκεί.

Μας άρεσε

Ο Πανιώνιος μετρά 18 σερί ματς δίχως ήττα στην Νέα Σμύρνη. Οι επιτυχίες ξεκινούν από την έδρα.

Δεν μας άρεσε

Κακή εμφάνιση από την Καλλονή. Παρότι κράτησε μπάλα, επιθετικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ