STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Αστέρας 0-1: Μεγάλο διπλό για τους Αρκάδες και μουρμούρα στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Asteras, pangiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Αστέρας με πανέμορφο γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη πήρε βαθμολογική ανάσα και προκάλεσε αποδοκιμασίες εις βάρος της διοίκησης των "κυανέρυθρων".

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε μέσα στη Νέα Σμύρνη ο Αστέρας επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου και φέρνοντας μουρμούρα στους "κυανέρυθρους" και συνθήματα εις βάρος της διοίκησης.

Οι Αρκάδες με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Φερνάντεθ έφτασαν στο τρίποντο και τη δεύτερη επικράτηση στη φετινή Super League 1 και πήραν βαθμολογική ανάσα. Αντίθετα ο Πανιώνιος παραμένει μετά από επτά παιχνίδια στο -2 και τα πράγματα παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος είναι αρκετά δύσκολα.

1. Ο ΜΑΡΚ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ

Ο Μαρκ Φερνάντεθ ήταν ο παίκτης που σκόραρε για τον Αστέρα και ουσιαστικά έδωσε το τρίποντο στους Αρκάδες. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με ένα υπέροχο γκολ με εκτέλεση φάουλ με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μαλέρμπ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το τέταρτο φετινό γκολ του Φερνάντεθ σε μόλις επτά παιχνίδια και ο επιθετικός των Αρκάδων θέλει ένα ακόμη για να φτάσει την περσινή του επίδοση όπου είχε σκοράρει πέντε τέρματα σε 25 παιχνίδια. Ουσιαστικά ο Ισπανός έχει πάρει φέτος από το χέρι την ομάδα του και τη βοηθάει σε κάθε ματς ουσιαστικά.

2. ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Η Νέα Σμύρνη αποτελούσε για τους Αρκάδες μια δύσκολη έδρα και μάλιστα η ομάδα της Τρίπολης είχε να κερδίσει μέσα στη Νέα Σμύρνη για εννιά παιχνίδια. Την Κυριακή όμως, στο δέκατο παιχνίδι των δυο ομάδων, ο Αστέρας βρήκε τη νίκη που έψαχνε και ήθελε βάζοντας τέρμα σε αυτή τη μίνι παράδοση.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ στο πρωτάθλημα μετά απ' αυτή με τον Ατρόμητο και οι Αρκάδες έφτασαν στους έξι πόντους και πήραν μια βαθιά ανάσα. Όπως και ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση των τριών βαθμών.

3. ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ, ΑΡΟΥΜΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ

Από πλευράς γηπεδούχων μόνο οι Αρουμπαλί και Μιλόγεβιτς προσπάθησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους σε μια ενδεκάδα με πολλά νέα πρόσωπα που παρέταξε ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" επέλεξε τη φρεσκάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών έναντι των έμπειρων παικτών που είχε η ομάδα του Πανιωνίου αλλά η επιλογή αυτή δεν του βγήκε.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ