STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - Άρης 1-1: Πάνθηρας κόντρα σε όλα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος με έναν εξαιρετικό Μαλέρμπ και αγωνιζόμενος για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο υποχρέωσε τον Άρη σε απώλεια βαθμών στη Νέα Σμύρνη σε μια εμφάνιση οδηγό για τη συνέχεια.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Άρη με τους γηπεδούχους να είναι οι κερδισμένοι της αναμέτρησης και να βγάζουν τρομερό πάθος και χαρακτήρα στα 90 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα σε όλα τα προβλήματα που τους παρουσιάστηκαν.

Αρχικά ο Κότνικ στο ζέσταμα ένιωσε ενοχλήσεις δίνοντας τη θέση του στον Μαλέρμπ ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, εν συνεχεία ο Μαξίμοβιτς αποχώρησε στο 38' καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ο Πανιώνιος αγωνίστηκε για 40 λεπτά με δέκα παίκτες εξαιτίας της σωστής αποβολής του Μιλόγεβιτς.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αλλά κουράστηκαν και δέχτηκαν αρκετή πίεση από τον Άρη που ισοφάρισε και εν συνεχεία είχε τις ευκαιρίες, ανάμεσα στις οποίες και δυο δοκάρια για να πάρει τη νίκη.

Αυτά είναι τα τρία πράγματα που μας έμειναν από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης:

1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΤΟΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο Πανιώνιος μπήκε στο ματς με τον Άρη έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα από νωρίς. Στο ζέσταμα της αναμέτρησης ο Κότνικ ένιωσε ζαλάδα και τη θέση του κάτω από την εστία πήρε ο Μαλέρμπ ο οποίος ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα τον Πανιώνιο να πάρει τον βαθμό με σωτήριες επεμβάσεις ιδίως μετά το 85'.

Στο 38' οι γηπεδούχοι είδαν τον Μαξίμοβιτς να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας πάθει κάταγμα περόνης στον αριστερό αστράγαλο με τον Μιλόγεβιτς να παίρνει τη θέση του. Ο νεαρός Σέρβος δέχτηκε δυο κίτρινες κάρτες στις αρχές του δεύτερου μέρους και στο 48' αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Παρόλα αυτά ο Άρσε που επανήλθε στην ενδεκάδα του Πανιωνίου σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 66' και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε και αυτός από το ματς ως τραυματίας.

Οι γηπεδούχοι έχοντας σε εξαιρετική μέρα πλην του Μαλέρμπ όλη την αμυντική τους διάταξη νικήθηκαν τελικά μόλις μια φορά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πήραν ένα σημαντικό βαθμό ενόψει της συνέχειας.

2. ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ο Πανιώνιος που έχει ξεκινήσει τη σεζόν με -6 βαθμούς ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο συν αφού μετά τον ένα βαθμό που πήρε επί του Άρη είναι πλέον στο -1. Η εμφάνιση του όμως κόντρα στον Άρη, το πάθος που έβγαλαν άπαντες οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου είναι οδηγός για τη συνέχεια της Super League 1.

Με εμφανίσεις ανάλογες όπως αυτή κόντρα στον Άρη οι "κυανέρυθροι" θα βρουν τους βαθμούς που θα τους ανεβάσουν βαθμολογικά και θα τους αφήσουν να ελπίζουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Καθώς όλοι γνωρίζουν πως τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα στη Νέα Σμύρνη.

3. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ο Άρης υποχρεώθηκε στην πρώτη απώλεια βαθμών στην παρουσία Ένινγκ στον πάγκο του και γκέλαρε σε μια έδρα όπου ήθελε το τρίποντο για να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην πρώτη πεντάδα.

Ουσιαστικά οι κιτρινόμαυροι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης μετά την ισοφάριση στο 85' με το εκπληκτικό γκολ του Ροζ. Στα δέκα λεπτά που απέμειναν μέχρι τη λήξη ο Άρης έκανε επτά τελικές ανάμεσα στις οποίες και δύο δοκάρια.

Ουσιαστικά ο Άρης θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη μετά την ισοφάριση αν οι παίκτες του ήταν αποτελεσματικοί και μπορούσαν να νικήσουν τον Μαλέρμπ που ήταν ανίκητος.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης:

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ