STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανιώνιος - ΑΕΛ 1-0: Νίκη με Νίκκι στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανιωνίου ο Νίκκι Παπαβασιλείου, οδήγησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην πρώτη νίκη στη Super League με το 1-0 σε βάρος της ΑΕΛ. Σκόρερ, όπως ακριβώς και πέρυσι, ο Μαξίμοβιτς.

Την πρώτη του νίκη στη Super League σημείωσε ο Πανιώνιος, που επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στην 3η αγωνιστική. Ντεμπούτο με τρίποντο έκανε ο Νίκκι Παπαβασιλείου στον πάγκο του Ιστορικού, που γιόρτασε έτσι τα 129 χρόνια ιστορίας.

Οι Θεσσαλοί, που έμειναν με δέκα παίκτες, είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Ο Πανιώνιος βρίσκεται πλέον στο -3, ενώ η ΑΕΛ έμεινε στον βαθμό.

Πάμε να δούμε τα στοιχεία του αγώνα στη Νέα Σμύρνη...

1. ΟΥΑΡΝΤΑ, Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ

Ο Πανιώνιος καιγόταν για νίκη. Το -6 με το οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τις δύο ήττες από Βόλο και ΠΑΟΚ καθιστούσαν το τρίποντο επιτακτικό. Ντεμπούτο στον πάγκο των κυανέρυθρων έκανε ο Νίκκι Παπαβασιλείου, ενώ πρώτη εμφάνιση πραγματοποίησαν με την ΑΕΛ οι Αμρ Ουάρντα και Εργκούς Κάτσε. Το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ κακό. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ των βυσσινί ήταν αυτός που κατέγραψε την πρώτη τελική της ομάδας του και αυτός που δημιούργησε τη δεύτερα άξια αναφοράς ευκαιρία.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το σουτ που επιχείρησε στο 5' πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 27' αυτό του Φατιόν από πάσα του Ουάρντα έδιωξε ο Κότνικ. Όσο για τους γηπεδούχους; Ελάχιστα πράγματα. Αδυνατούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κρίστινσον. Ένα σουτ του Καμαρά στο 37' έχουμε να θυμόμαστε και τίποτα παραπάνω. Στα τελευταία λεπτά προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μισό, από το 39' μέχρι το 45'+1', ο διαιτητής Παπαδόπουλος μοίρασε τέσσερις κίτρινες,σε Αραμπούλι, Καρανίκα, Ντάουντα και Κάτσε. Το 0-0 με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού ήταν δίκαιο.

2. Ο ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ ΔΙΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ

Ούτε ο Κόρμπος ούτε ο Μαξίμοβιτς βοήθησαν τον Πανιώνιο στο πρώτο ημίχρονο. Στο 56', ωστόσο, ο δεύτερος σημείωσε υπέροχο γκολ. Ο Σέρβος έπαιξε το 1-2 με τον Καμαρά, μπήκε στην περιοχή από τον άξονα, βρέθηκε απέναντι στον Κρίστινσον και τον "εκτέλεσε" με δυνατό σουτ.

Πέρυσι ήταν αυτός που έκρινε το αντίστοιχο παιχνίδι, με γκολ τότε (06/04/19) στο 89'! Ο 31χρονος αποδεικνύεται ο δήμιος της ΑΕΛ. Πέρυσι ο Μαξίμοβιτς έβαλε δύο γκολ, και τα δύο έδωσαν νίκες. Και το τρίτο του τέρμα έμελλε να χαρίσει τρίποντο στον Πανιώνιο.

3. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Η ΑΕΛ ήταν υποχρεωμένη να βγει μπροστά και να αντιδράσει. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 60' με τον Μιχαήλ και στο 61' με τον Μπούστος. Οι κεφαλιές των δύο παικτών κατέληξαν άουτ. Στο 69' ο τεχνικός των Θεσσαλών έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, βγάζοντας τον Μόρα και περνώντας μέσα τον Νούνιτς.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια αλλαγή που οδήγησε και σε αλλαγή σχήματος, αφού πλέον η ομάδα δεν θα έπαιζε με τρεις στο κέντρο των μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με το σουτ του Καμαρά, αλλά οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν. Στο 77' ο νεοεισελθών Φιλίποβιτς υποχρέωσε σε δύκολη επέμβαση τον Κότνικ.

4. Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ

Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την ΑΕΛ, αφού στο 78' ο Ζίβκοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για μαρκάρισμα στον Τσιλούλη. Οι Θεσσαλοί δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να ασκούν πίεση στον Πανιώνιο. Στο 84' είχαν νέα σπουδαία ευκαιρία για να αποσπάσουν έστω τον βαθμό, όταν η γυριστή κεφαλιά του Μπράλιτς έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κότνικ.

Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση και είναι χαρακτηριστικό πως δόθηκαν δέκα κίτρινες και μία κόκκινη. Τελευταία ευκαιρία που χάθηκε ήταν η κεφαλιά του Μιλοσάβλιεβιτς στο 95', την οποία "έβγαλε" ο Κότνικ. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια σπουδαία επικράτηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ