STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19 Παναθηναϊκός: Τρένο οι πράσινοι, 2-0 τον Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 2-0 και του Ατρόμητου εκτός έδρας, πήραν το τρίποντο και παρέμειναν πρώτοι και αήττητοι στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Η ξέφρενη πορεία της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται με τους πράσινους να επικρατούν το Σάββατο το πρωί εκτός έδρας του Ατρόμητου με 2-0.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη σε επτά ματς για τους μικρούς του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς ενώ αποδίδουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τριφύλλι πλην των δυο γκολ είχε ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι με τον Γαρδούνη.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με τον Βαγιαννίδη στο 7' μετά από ωραία προσπάθεια και συνδυασμό με τον Σούλτσε με το νεαρό μπακ να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα. Το 2-0 ήρθε από τον Ηλιάδη στο 28' ο οποίος ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο και όμορφο πλασέ μια αντεπίθεση του τριφυλλιού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Χριστογιώργος, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Σαντικάι, Σπίνος, Ηλιάδης(Καρβούνης), Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Σούλτσε(Καραγιάννης), Καλομοίρης(Νιάρχος), Τζαβίδας(Σαμαράς).

Στα αξιοσημείωτα για τον Παναθηναϊκό ήταν και η επιστροφή του Καραγιάνη σε επίσημο ματς μετά από αρκετό καιρό και τον τραυματισμό του στο πόδι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ